FOTO! Cum arată mîna lui Augustin Viziru, după accidentarea la “Ferma”!

Ionut Brindusa  
înHotnews
08/09/2015, 09:53
FOTO! Cum arată mîna lui Augustin Viziru, după accidentarea la “Ferma”!GALERIE FOTO

Augustin Viziru s-a taiat la mana cu toporul, in timp ce concura la „Ferma vedetelor”. Intr-una din zilele acestea, el a fost surprins de CANCAN.ro in timp ce iesea dintr-un supermarket.  Actorul ne-a dezvaluit cum decurge recuperarea.

De cand s-a accidentat la mana, Augustin a avut numai probleme. In urma cu o luna, fratele lui Lucian Viziru si-a facut un nou set de analize, iar medicii i-au dat o veste proasta, si anume ca recuperarea va dura cel putin un an. Actorul a renuntat deja la bandaj si continua recuperarea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dovada sta in imaginile cu Augustin, surprinse zilele acestea de CANCAN.ro. Fostul concurent de la „Ferma vedetelor” si-a dat jos bandajul, iar mana pare ca i s-a refacut complet.

Însa problemele nu s-au terminat, dupa cum chiar el a marturisit.  „Recuperarea merge bine. Daca nu am facut miscare, mana e atrofiata putin, e slabita. Degetul mare si aratatorul sunt amortite, dar mana e functionala. Oricum, mai am de tras cu asta”, ne-a declarat Augustin Viziru

sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×