FOTO / Inna fără machiaj! Artista este TOTAL schimbată

Iuliana Spirache   
în Hotnews
21/06/2015, 08:35
FOTO / Inna fără machiaj! Artista este TOTAL schimbată GALERIE FOTO

Artista a fost declarata de mai multe ori cea mai sexy femeie din Romania, dar in realitate pare doar o tocilara intarziata

Inna a trecut cu pasi repezi de la statutul de interpreta cu potential la cel de vedeta internationala si apoi la cea de bomba sexy.

Dupa ce piesele ei au intrat in topurile internationale, Inna a inceput sa lucreze din greu la imagine. A slabit cateva kilograme, a mers la sala si a inceput sa se foloseasca de stilisti si make-up artisti. Asa se face ca Inna a devenit incetul cu incetul una dintre cele mai sexy femei din Romania, cel putin la nivel de perceptie. In realitate, insa lucrurile nu stau nici pe departe chiar asa.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins imagini socante cu adevarat Inna, atunci cand aceasta nu foloseste machiaj de scena. Mica de statura si fara forme care sa-ti sara in ochi, Inna ar putea trece cu usurinta neobservata atunci cand iese in public. Bruneta arata ca tocilara clasei cu care nici un baiat din echipa de fotbal nu vrea sa se cupleze, iar la intalnirea de 10 ani de la incheierea liceului isi dau seama ca aceasta a existat pentru ca acum e directoare intr-o multinationala si conduce o masina smechera.

Oricum, de cand s-a inventat photoshop-ul, multe femei, printre care si Inna se simt mult mai bine. Cantareata are trasaturi perfecte si un corp superb atunci cand zambeste de pe coperta revistelor glossy. Chiar si contul de Facebook al artistei, pe care te astepti sa gasesti fotografii „de casa”, e plin de imagini studiate. (CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE POZE)

Sursă: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×