FOTO / Cu cine A ÎNLOCUIT-O Mihai Costea pe Daniela Crudu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/03/2015, 11:46
FOTO / Cu cine A ÎNLOCUIT-O Mihai Costea pe Daniela Crudu GALERIE FOTO

Blonda a câştigat în faţa brunetei. După ce s-a despărţit de Daniela Crudu, Mihai Costea s-a întors în braţele aceleiaşi femei cu care a înşelat-o pe asistenta tv. Este vorba despre Alina Lica, o femeie cu trei ani mai în vârstă decât el, pe care părinţii lui “Nilă” nu au suportat-o niciodată.

Dacă pe teren nu s-a remarcat în nici un fel în ultima perioadă, atacantul stelist Mihai Costea (26 de ani) se poate lăuda cu “marcaje” interesante în viaţa personală. După o relaţie tumultuoasă, Nilă s-a despărţit cu surle şi trâmbiţe la sfârşitul verii de Daniela Crudu.

Nu a rezistat prea mult timp singur. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi l-au surprins prin oraş pe tânărul fotbalist alături de noua cucerire. Surpriză! Nu este o faţă nouă, ci este chiar domnişoara cu care a înşelat-o pe Daniela Crudu timp de mai multe luni anul trecut.

Alina Lica este din Vâlcea, are 29 de ani şi, iniţial, a fost în cercul de prieteni al lui Costea, însă relaţia a avansat şi s-a transformat într-una de amor cu iz de amantlâc.

Deşi părinţii lui Costea nu au agreat-o şi i-au transmis fetei că nu va intra în curtea lor, Nilă se iubeşte în continuare cu blonda şi a adus-o la statutul de iubită oficială.

Mihai Costea: „Îmi trăiesc viaţa”

Totuşi, nici aceasta nu este o relaţie prea serioasă, iar Lica ar putea fi înlocuită în orice moment: “Este o simplă fată şi nu mă însor, la vârsta mea îmi trăiesc viaţa, dar pe primul plan este fotbalul”, a declarat Mihai Costea, pentru Click!

Cei doi îşi trăiesc amorul prin restaurantele bucureştene. Zilele trecute, Nilă a scos-o pe Alina în oraş. Nu a dus-o la shopping, ci la o pizzerie din zona Băneasa.

Îmbrăcată toată în negru şi accesorizată cu o geantă Chanel “Le Boy”, fata l-a urmat ca pe un stăpân. A stat numai în spatele lui, atât la intrarea cât şi la ieşirea din local, semn că Nilă este la fel de şef şi dictează la fel de dur ca şi în relaţia cu Cruduţa.

După ce şi-au potolit foamea cu meniul italienesc, cei doi porumbei s-au îndreptat spre cuibuşorul de nebunii, apartamentul lui Costea.

Şi-a reluat serviciul după despărţire

Daniela Crudu s-a despărţit de Mihai Costea după patru ani de relaţie. Cei doi s-au cuplat în 2010, iar povestea lor a fost presărată cu multe scandaluri. Motivele conflictelor erau legate atât de jobul de asistentă al Danielei, cât şi de infidelitatea fostbalistului.

În 2012, bruneta a recunoscut că a suferit rele tratamente din partea fotbalistului şi a fost arsă cu ţigara, fapta fiind făcută publică chiar de Gigi Becali, în direct la „Un show păcătos”. În ciuda acestor gesturi brutale, Daniela a continuat relaţia, ba chiar a renunţat la postul de asistentă la începutul anului 2013, pentru a i se dedica iubitului.

Deşi pe plan sentimental a dat greş, de carieră se bucură din plin. Pe lângă job-ul de la Bingo Metropolis, şi-a reprimit postul de asistentă tv la “Un show păcătos”, iar prezentările de spectacole sunt din ce în ce mai numeroase.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×