Foto. Cream, sexi şi goală sub blană

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
20/02/2018, 11:57
Foto. Cream, sexi şi goală sub blană GALERIE FOTO

Claudia Pavel şi-a revenit după Exatlon şi s-a „dres”  cu o şedinţă foto foarte provocatoare, pentru o revistă de modă. Frumoasa Cream a demonstrat astfel că a trecut peste Exatlon cu bine şi a ieşit din tot scandalul mai frumoasă şi mai provocatoare ca niciodată.

Cream a pozat într-o ipostază de femeie fatală, acoperită doar de o haină de blană care îi pune în valoare toate atuurile fizice. Vedeta a postat un videoclip din culisele şedinţei foto, spre bucuria şi admiraţia fanilor. Vezi imaginile în galeria foto.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cream a abordat alte proiecte după eşecul de la Exatlon. Acuzată că l-a despărţit pe Cătălin Cazacu de iubita lui, Ana Roman, Claudia Pavel a trebuit să treacă peste momente aprinse. Cântăreaţa s-a certat cu Anca şi Diana Bulimar, şi-au aruncat vorbe grele, iar când Claudia a trebuit să-şi ia ramas bun de la echipă, le-a ignorat pe cele două.

Gestul ei a fost condamnat de fanii celor două. Arista a început să primească zeci de mesaje jignitoare pe conturile de socializare. Familia nu le-a luat în seamă până în momentul în care Cream a fost ameninţată inclusiv cu moartea. Dar toate acestea par să fi trecut.

Şedinţa foto demonstrează că vedeta a ştiut să meargă mai departe, lăsând episoadele Exatlon în cutia cu amintiri. „Foarte drăguţă! Mă îngrijorasem că de două zile nu ai mai pus nimic! Ai uitat de Exatlon”, i-au transmis fanii încântaţi de deliciul imaginilor.

Închide ×