Foto controversată cu Viorica Dăncilă, de la Spitalul din Săcele. O asistentă i-a pus papucii la intrare

Foto controversată cu Viorica Dăncilă, de la Spitalul din Săcele. O asistentă i-a pus papucii la intrareGALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a fost încălțată de o asistentă medicală la spitalul din Săcele *foto: facebook

Premierul demis al României, Viorica Dăncilă, a efectuat recent o vizită la spitalul din orașul brașovean Săcele. O poză cu președintele PSD în timp ce era încălțată cu papucii pentru spital a devenit virală pe facebook, acolo unde utilizatorii o acuză pe Dăncilă că a umilit un asistent maternal.

Fotografia cu Viorica Dăncilă încălțată de o asistentă a scandalizat facebook-ul

„Atunci când ești prim-ministru demis și nu mai poți umili toată țară, dar tot prinzi un asistent medical să îți lege cipicii! Chiar citisem zilele acestea ceva despre mândria de a fi asistent! O fi mândră doamna asistent?! Dar primarul din stânga?! Alături de fiecare român!”, a scris o utilizatoare pe facebook care a și distribuit poza pe rețeaua de socializare. VEZI GALERIE FOTO

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Viorica Dăncilă a vizitat vineri, 18 octombrie, Spitalul din Săcele care a fost închis în timpul guvernării PDL: „Sunt zeci de mii de pacienți tratați și mii de vieți salvate în ultimii doi ani, la spitalul din Săcele, județul Brașov. Acest spital a fost închis în timpul guvernării PDL și redeschis de către Guvernul PSD, fiind doar una dintre multele unități medicale sau de învățământ care au fost închise de către cei ce astăzi au aruncat din nou țara în haos. Sănătatea este un domeniu de care ar trebui să se preocupe orice Guvern responsabil care lucrează pentru oameni și binele lor!„, a scris premierul demisionar pe Facebook, într-o postare în care a atașat mai multe poze din timpul vizitei.

Viorica Dăncilă, în vizita de la Săcele: „După cum știți, am crescut salariile medicilor”

Aflată în vizita de la Săcele, Viorica Dăncilă s-a lăudat că a mărit salariile medicilor: „Vreau să vă felicit pentru implicare, pentru buna cooperare între salariații spitalului și administrația publică locală. Este important să investim în sănătate, este important să ne implicăm cu toții. După cum știți, am crescut salariile medicilor, salariile personalului medical pentru a nu mai pleca din țară, dar acest lucru nu este suficient dacă nu-l dublăm cu investiții în sănătate, în echipamente și aparatură medicală. În fond, principalul beneficiar este pacientul și, după ceea ce am văzut astăzi aici, sunt încredințată că toți cei care vor apela la servicii medicale în acest spital vor fi tratați corespunzător cu echipamente bune, un personal foarte bun și, bineînțeles, cu speranța că și pe viitor, investițiile vor continua. Am acordat sume substanțiale pentru toate spitalele județene, pentru că ne-am dat seama că degeaba avem un personal calificat recunoscut și pe plan extern dacă nu avem aparatură medicală performantă, astfel încât cetățenii să fie tratați așa cum trebuie”, se arată pe site-ul oficial al PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×