FOTO / Incredibil! Cît de mult s-a îngrăşat Mantea! Ce transformare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/04/2015, 10:04
FOTO / Incredibil! Cît de mult s-a îngrăşat Mantea! Ce transformare

Andreea Mantea va naste peste doua luni, iar sarcina i-a transformat destul de mult corpul. Bruneta este ingrijorata pentru silueta ei, care va avea si mai mult de suferit cu cat se apropie de data in care trebuie sa nasca.

„Pana acum, am luat in greutate 12 kilograme. Sa vedem de acum inainte, pentru ca am inteles ca in ultimele 2 luni de sarcina, iei cele mai multe kilograme… Nu mai conteaza! Sanatos sa fie, ca apoi vad eu cum slabesc… Oricum, am inteles ca imediat dupa nastere slabesti cam 6 kilograme, iar in prima saptamana poti ajunge si la 10 kg pierdute, daca mai si alaptezi”, a spus Andreea Mantea.

Mantea

Vedeta de televiziune nu stie exact ce trebuie sa faca dupa ce va deveni mamica, daca organismul ei isi va reveni singur sau va trebui sa ia ea masuri.

”Dar oare dupa nastere, chiar daca pierdem noptile si suntem tot timpul acolo si asta ne ajuta sa slabim, ne revenim la metabolismul de dinainte? Adica pot manca ce vreau, cand vreau? Sau o data produsa schimbarea, trebuie sa avem grija cat mancam si cand?”, s-a intrebat Mantea.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×