FOTO. Ciprian Marica, o nouă cucerire. Cu cine a fost surprins

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/11/2015, 15:55
FOTO. Ciprian Marica, o nouă cucerire. Cu cine a fost surprins GALERIE FOTO

Ciprian Marica este, fără discuţie, unul dintre fotbaliştii care poate fi considerat un adevărat ”trofeu” de doamnele sau domnişoarele de la noi. Şi, dacă până acum, părea să fie într-o relaţie cu Ioana, se curând a fost surprins în ipostaze care dau de înţeles că ar avea o nouă cucerire.

Zilele trecute, Ciprian Marica a fost surprins în zona de nord a Capitalei după o alergătură zdravănă. Dar, pare-se, jnu a alergat degeaba şi a ”prins” o domnişoară. Pentru că paparazzii Spynews.ro au avut surpriza să îl prindă pe fotbalist în compania unei domnişoare, tinere şi drăguţe, îmbrăcată tot sport care părea încântată de compania sportivului.

Cei doi, la pas, se plimbat în apropierea Hesrăstrăului şi arătau că se înţeleg foarte bine, discutând înflăcăraţi subiectele zilei, râzând şi uitându-se unul la celălalt de parcă ar împărtăşi un secret.

De curând, Ciprian Marica părea să îşi fi găsit jumătatea în persoana unei blondine frumoase, Ioana Marcu cu care, spuneau apropiaţii lui, se iubea cu pasiune. Acum însă, surprins cu o altă tânără, relaţia lor pare să fi intrat în… pauză.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×