„Nu am mai făcut sex de 6 ani” Anunţul şocant făcut de una dintre cele mai frumoase cântăreţe din România

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/07/2017, 00:51
„Nu am mai făcut sex de 6 ani” Anunţul şocant făcut de una dintre cele mai frumoase cântăreţe din România GALERIE FOTO

Este una dintre blondele care, atunci când apare undeva, îi cam lasă fără voce pe bărbaţii care o admiră. Dar, din păcate, spune ea, situaţia nu este prea roză pentru că, de şase ani, duce o lipsă acută de… iubit.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO CU TANARA VEDETA. ARATA DEMENTIAL

”Nu am mai avut niciun iubit din 2010. Da, e greu de crezut, nici mie nu îmi vine să cred, dar, din păcate, este purul adevăr. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine, poate sunt eu prea pretenţioasă, dar simt că trece timpul aiurea”, ne-a spus, în exclusivitate, senzuala cântăreaţă Sylvie.

”Vreau să am un copil, dar pentru asta trebuie ca bebeluşul să aibă şi un tată. Nu cred că este bine pentru cineva să fiu o mamă singură. Iar asta înseamnă, evident, că bărbatul pe care îl vreau lângă mine trebuie să fie serios, necăsătorit şi, foarte important, să îşi dorească să îşi întemeieze o familie. Pentru că eu nici nu vreau să aud de aveturi, nu sunt genul”, ne-a mai spus Sylvie.

Sylvie, adică Silvia Stanciu pe numele ei real, este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi, ea fiind, în acelaşi timp, atât cântăreaţă, cât şi balerină şi actriţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×