Catrinel Menghia, SPECTACULOASĂ pe covorul roşu de la Cannes

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/05/2015, 12:33
Catrinel Menghia, SPECTACULOASĂ pe covorul roşu de la Cannes GALERIE FOTO

România este reprezentată în aceste zile la Festivalul de Film de la Cannes de Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, actuală Catrinel Marlon. Aceasta din urmă a fost ieri pe covorul roşu unde a impresionat audienţa.

Catrinel Marlon este singura româncă prezentă la Cannes cu două filme. Aceasta a defilat pe covorul roşu cu „L’errore”, un scurt metraj în limba română, pentru care actriţa a obţinut premiul „Nastro d ‘argento”, echivalentul unui premiu BAFTA în Marea Britanie. Filmul este regizat de Brando De Sica şi prezintă povestea unui copil plecat devreme de acasă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Totodată, Catrinel va mai concura la Cannes şi cu producţia „The tale of tales” a lui Matteo Garrone, unde interpretează rolul unei curtezane. Catrinel joacă alături de nume mari ca Salma Hayek sau Toby Jones.

Actriţa din România a îmbrăcat ieri pe covorul roşu o răpitoare rochie argintie, iar criticii de modă au avut doar cuvinte de laudă pentru româncă.

sursa: libertatea.ro

foto: Hepta

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×