FOTO / Cabral şi-a lăsat plete blonde! Imaginea cu care i-a amuzat pe toţi

Iuliana Spirache   
în Hotnews
12/07/2015, 08:43
FOTO / Cabral şi-a lăsat plete blonde! Imaginea cu care i-a amuzat pe toţi GALERIE FOTO

Cabral este unul din cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune, iar firea lui naturală şi simţul umorului l-au ajutat foarte mult să ajungă la inimile românilor.

Cabral şi-a obişnuit publicul cu imaginea sa exotică, iar look-ul prezentatorului TV nu a suferit nicio schimbare majoră în ultimii ani. În 2015, vedeta a decis că e cazul să facă o schimbare şi a apelat la câteva şiretlicuri, la care orice femeie apelează cu încredere.

Mai exact, prezentatorul TV a făcut schimbări la nivelul „podoabei capilare”, iar dacă până acum a fost văzut doar ras în cap, iată că acesta a apărut cu…plete!

De dragul artei sau al facebook-ului, Cabral şi-a pus o perucă blondă în cap, aşa cum niciodată nu a mai fost văzut. El şi-a prin noile plete în două codiţe, iar ce-a rezultat este de-a dreptul hilar.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA FOTO

„Lasă-mă, sunt cu nervii la pământ! Mi s-a decolorat tot părul de la soare, plus că mi s-au despicat vârfurile, nu mai ştiu ce să mai fac!”, a scris, amuzat, pe pagina lui de Facebook.

Cabral şi-a început cariera în televiziune încă din anul 1998, atunci când a început să prezinte „Roata de rezervă”, la Antena 1. Ulterior, vedeta TV a avut câteva apariţii şi în serialele româneşti, dar şi în filme.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×