FOTO. Bogdan Mara s-a decis! Divorţează pentru amantă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/01/2016, 00:04
FOTO. Bogdan Mara s-a decis! Divorţează pentru amantă GALERIE FOTO

Bogdan Mara tace şi face. La asta se rezumă acţiunile din ultimele luni ale preşedintelui de la ASA Târgu Mureş. Fostul fotbalist, căsătorit cu Daniela, 45 de ani, având doi copii minori, trăieşte o viaţă dublă.

Mara a mai făcut un pas important: a intentat divorţ, dorind să-şi continue viaţa alături de Aura, 37 de ani, amanta lui,şi ea femeie căsătorită în acest moment.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ultimele luni au fost un adevărat coşmar pentru Daniela, cea care îi este soţie lui Bogdan Mara din 2011, dar iubită din 2003.şeful de la ASA Târgu Mureş, un tip cu imaginea unui familist convins, a călcat strâmb, şi nu doar o singură dată. De câteva luni, Mara (38 de ani) se iubeşte cu Aura, o femeie măritată cu un influent om de afaceri.

Mai mult decât atât, Bogdan şi-a anunţat soţia că nu vrea să mai locuiască împreună şi, la sfârşitul toamnei, şi-a luat bagajele şi s-a mutat într-un apartament închiriat în zona de Nord a Capitalei. Nu l-a interesat că-i lasă în casă pe gemenii Charlenne Marie si Christian Bogdan, în vârstă de patru ani, copiii pe care el şi Daniela i-au dorit enorm. ”Bogdan s-a mutat de acasăşi stă cu noua lui iubită. Toţi prietenii lui au încercat să-l convingă să nu facă acest pas, să se gândească la cei mici, dar el nu vrea să audă”, ne-a declarat un amic al fostului fotbalist.

Mai mult decât atât, Mara şi-a petrecut şi Revelionul cu Aura, femeia cu care mai fusese combinat cu ani în urmă, pe vremea când el juca la Unirea Urziceni. În zadar a încercat şi soţia, Daniela, să-l aducă cu picioarele pe pământ şi să-l facă să vadă lucrurile limpede. Sub presiunea amantei, aflată în plin proces de divorţ, Mara a făcut şi el mutarea decisivă. În urmă cu două zile, el a intentat divorţ la Judecătoria Buftea.

”Nu comentez în presă lucruri despre viaţa mea privată. Nu am făcut-o niciodată şi nici nu o voi face. Puteţi să mă întrebaţi ce vreţi despre fotbal, despre echipa la care lucrez, dar atât”, s-a limitat Mara să ne declare.

Un lucru este clar: pentru el nu a existat cale de întoarcere în privinţa mariajului, iar fotografiile publicate de Click! în urmă cu câteva zile, în care el şi Daniela se ceartă de faţă cu cei mici, sunt elocvente pentru starea de tensiune existentă între cei doi soţi. Cum nu se înţeleg deloc, un proces este singura soluţie pentru dizolvarea căsniciei, care ar fi putut să se petreacă în faţa unui notar, în cazul în care ambele tabere şi-ar fi dorit acest lucru.

Prins cu amanta când plecau în Italia

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca el, un fost fotbalist care n-a fost implicat niciodată în scandaluri, să fie protago­­nistul unui asemenea scenariu. Mara s-a mutat de acasă, locuieşte cu amanta într-un apartament închiriat şi şi-a dorit, o perioadă, să păstreze aparenţele. Aşa se face că a petrecut Crăciunul cu soţiaşi micuţii la munte, apoi, de Revelion, şi-a dus amanta în vacanţă, în Italia.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×