FOTO / Bianca are un nou IUBIT?! Cine este bărbatul misterios

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/05/2015, 11:07
FOTO / Bianca are un nou IUBIT?! Cine este bărbatul misterios GALERIE FOTO

Imagini exclusive cu Bianca si presupusul ei nou prieten, surprinsi in trei zile diferite. Cele de ieri, par sa fie cu adevarat sugestive!

Dupa despartirea de Victor Slav, Bianca Dragusanu nu reusit sa-si regaseasca echilibrul din punct de vedere sentimental. E drept, roscata s-a mai afisat sporadic cu fostul sot, dar a intre cei doi a parut ca este vorba mai degraba de o relatie formala, ca intre doi buni amici.

Foarte posibil ca Bianca sa fi optat pentru a sta singura o perioada, incercand sa se linisteasca dupa un an destul de agitat. Zicala „nu aduce anul, ce aduce ceasul” i s-a potrivit insa de minune Dragusancei. De ceva vreme, in lumea mondena a Capitalei circula zvonul ca roscata ar simti din nou fiorii dragostei, dar ar incerca sa-si tina povestea de iubire cat mai discreta. Practic, doar cateva persoane apropiate au aflat ca Bianca ar avea o noua relatie de cateva saptamani. „Vinovat” este Virgil, se pare, un tanar misterios, care locuieste in majoritatea timpului la Munchen si care a preferat sa stea deoparte de pestrita lume mondena a Capitalei.

Primele banuieli au aparut in mini-vacanta de 1 Mai, cand Bianca s-a distrat in acelasi anturaj cu Virgil, cei doi incercand insa sa pastreze o oarecare distanta, asa cum se poate observa si pe imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro.

Zilele trecute, fotografii i-au surprins din nou, de data aceasta la un restaurant de fite, cei doi fiind insotiti de fotbalistul Stelei, Gabi Tamas, si sotia acestuia, Ioana. De altfel, Virgil este un prieten vechi al lui Gabi, cei doi petrecandu-si vacantele impreuna. Practic, fundasul si consoarta lui au fost un fel de paravan pentru Bianca si partenerul ei, iesirile lor dese in 4, in public, avand darul de a nu da nimic de banuit.

Tot paparazzi au reusit in cele din urma sa obtina imagini greu de contestat, cum ca Dragusanca ar avea un nou iubit, cei doi fiind surprinsi a treia oara, ieri, in timp ce roscata mergea la o clinica pentru a-si face un tratament la par. De aceasta data, erau singuri, fara „complici ” in jurul lor, iar reactia Biancai spune multe despre relatia pe care o are cu tanarul Virgil: „Suntem doar amici…”

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×