FOTO / Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea, din nou IMPREUNĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/05/2015, 14:19
FOTO / Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea, din nou IMPREUNĂ GALERIE FOTO

S-au impacat! Dupa ce in numai o saptamana, Bianca Dragusanu a fost fotografiata de doua ori in preajma lui Adrian Cristea, dar a negat ca ar avea o relatie cu Cristea, iata ca totul se confirma. Cei doi au au fost filmati impreuna.

Adrian Cristea si Bianca Dragusanu au fost surprinsi de paparazzii CANCAN.ro, in timpul unei intalniri in mare secret, la ceas de seara.

In ciuda faptului ca Bianca a declarat de nenumarate ori ca intre ea si Cristea nu o sa mai fie nimic, cei doi si-au petrecut noaptea impreuna, la un hotel de lux din centrul Capitalei.

Nu poate sta departe de el

Din cate se pare, fosta sotie a lui Victor Slav nu poate sta departe de „Printul” Cristea si, din nou, i-a cedat acestuia, asta dupa ce s-a plans prietenilor ca fotbalistul o terorizeaza. Practic, cei doi au repetat „episodul Paris”, atunci cand, desi maritata cu Slav, blondina intr-o excursie in „Orasul Iubirii” cu fostul fotbalist de la Dinamo. Si atunci, ca si acum, paparazzii CANCAN.ro au surprins totul.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au petrecut o noapte intreaga la un hotel de lux din centrul Capitalei, unde au ajuns in jurul orei 22.00. Dupa o noapte impreuna, „porumbeii” au parasit hotelul dimineata, in jurul orei 11. Sursele noaste spun ca nu este prima oara cand cei doi vin in aceasta locatie. Vedeta si fotbalistul se intalnesc des in aceasta locatie, insa nu intotdeauna raman peste noapte. Totul dureaza de mai bine de doua saptamani!

Dupa ce au luat masa la restaurantul din incinta stabilimentului, fosta sotie a lui Victor Slav si Cristea s-au retras in camera, de unde nu au mai iesit pana a doua zi.

Pentru a-si impresiona fosta iubita, Cristea a avut grija ca aceasta sa beneficieze de un confort pe masuta. La hotelul luxos in care s-au cazat, pretul unei camere pe noapte incepe de la 900 de lei si poate ajunge pana la 1400.

Cei doi au petrecut noaptea impreuna si, daca ar fi sa ne luam dupa imaginile filmate de paparazzii CANCAN.ro, lucrurile au mers foarte bine intre ei, avand in vedere zambetul larg pe care l-a afisat Bianca la iesirea din hotel.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×