FOTO / Bianca Drăguşanu, noua Angelina Jolie de România! Cum a pozat vedeta

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/03/2015, 18:46
FOTO / Bianca Drăguşanu, noua Angelina Jolie de România! Cum a pozat vedeta GALERIE FOTO

Starleta a vrut să rupă gura târgului şi s-a afişat ca o mare divă. Dacă unii dintre admiratori i-au făcut complimente, alţii au sărit la gâtul ei.

Îmbrăcată într-o rochie de seară, care îi scoate decolteul în evidenţă, coafată şi machiată ca la carte, Bianca Drăguşanu a vrut să îi dea pe spate pe fanii ei de pe Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din păcate, imaginea cu care ea a vrut încingă atmosfera pe Facebook a stârnit vii controverse în rândul celor care îi urmăresc activitatea pe site-ul de socializare.

Unii dintre fani s-au întrecut în comploimente, spunându-i cât este de frumoasă şi chiar că ar semăna cu diva hollywoodiană Angelina Jolie. Pe de altă parte, însă, au existat foarte mulţi care au criticat-o pentru felul în care arată şi pentru cât de slabă este.

„De vis…”, „Bianca, eşti superbă”!, „Asemănare cu ANGELINA JOLIE”, „Pe zi ce trece eşti tot mai frumoasă”, au fost mesajele primite de Bianca Drăguşanu de la unii fani.

sursa: spynews.ro

Închide ×