FOTO. Aroganţa supremă a Prodancăi: a „purtat” 150.000 de euro la un eveniment!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/04/2016, 08:54
FOTO. Aroganţa supremă a Prodancăi: a „purtat” 150.000 de euro la un eveniment! GALERIE FOTO

Sexy-impresara a participat de curand la lansarea clinicii de recuperare a Adinei Bourceanu si a atras toate privirile gratie tinutei foarte scumpe. Desi protagonista noastra nu a purtat nimic ostentativ, cunoscatorii stiu ca accesoriile sotiei lui Reghe sunt exclusiviste si implicit costisitoare.

Protagonista noastra adora bratarile si are o colectie impresionanta de astfel de bijuterii, pe care le poarta in permanenta la mana. Chiar si cand doarme! „Averea” pe care sexy-impresara o afiseaza peste tot se ridica la o suta de mii de euro, daca nu punem la socoteala si ceasul ei preferat care valoreaza 35.000 de euro.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Piesele de rezistenta ale Prodancai sunt o bratara cu diamante albe, care costa 75.000 de euro si o podoaba cu diamante negre, de 50.000 de euro, primita de la Adrian Mutu. Pe langa acestea, diva mai detine bratari cu rubine, cateva accesorii de la brandul Catherine Michiels, in voga la Hollywood, pe care a dat intre 500 si 1000 de euro, si, nu in ultimul rand, bratari de la celebra firma Jai Dam.

In plus, la evenimentul lui Alex Bourceanu, Prodanca a etalat o geanta neagra, Chanel, care costa in jur de 4000 de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×