FOTO / Andreea Marin s-a lansat în MODĂ! Cum arată colecţia!

Mirela Apostol   
în Hotnews
13/06/2015, 09:30
FOTO / Andreea Marin s-a lansat în MODĂ! Cum arată colecţia! GALERIE FOTO

Andreea Marin, decizie surprinzătoare. Fosta prezentatoare TV vrea să se lanseze în modă şi a pregătit o colecţie specială de genţi şi pantofi. Vedeta urmează să îşi lanseze creaţiile în mediul online.

Prezentă, miercuri seara, la o petrecere din Capitală, „Zâna Surprizelor” a optat pentru o ţinută elegantă, alcătuită dintr-o fustă neagră, conică, şi o cămaşă albă oversized, la care a asortat accesoriile ce-i poartă semnătura, respectiv, un plic negru din piele şi o pereche de pantofi roşii cu barete argintii şi tocuri înalte. „Este o linie de genţi şi pantofi făcuţi după plăcerea mea, după calapodul care mi se potriveşte cel mai bine. Stând mult în picioare, mi-am dorit şi comoditate, chiar dacă vorbim de tocuri înalte. Am realizat, anul trecut, o astfel de pereche pentru mine, împreună cu creatoarea Ana Kaloni, după gustul şi dorinţele mele, şi am fost des întrebată de unde am acele încălţări, care atunci nu purtau nicio semnătură. Astfel, m-am gândit că merită să pun în practică această idee”, a spus vedeta.

A lansat colecţia în secret

Andreea Marin a mărturisit că, tot miercuri seara, într-un cadru restrâns, şi-a prezentat colecţia în faţa prietenelor, de la care aşteaptă opinii cu privire la ideea sa de business: „Va fi un altfel de eveniment, cu uşile închise, mai de grabă o expunere a produselor principale din colecţie în faţa unor doamne şi domnişoare care îmi vor spune părerea lor. Dacă văd că reacţiile sunt încurajatoare, voi continua”.

Nu s-a gândit încă la preţuri

Vedeta are de gând ca, pentru început, să comercializeze produsele on-line, urmând ca, în funcţie de succesul înregistrat, să ia şi alte hotărâri cu privire la creaţiile sale: „În curând, genţile şi pantofii vor fi disponibili pe www.shop.andreeamarinoficial.ro. Nu am ajuns să iau decizii în ceea ce priveşte preţurile de comercializare a produselor. Ele sunt gata, aştept să le lansez, dar nu este nimic gândit ca o afacere, ci doar ca o plăcere. Am pornit de la o necesitate proprie, apoi ne-am jucat cu texturile, culorile, aşteptăm să vedem ce o să iasă”, a completat Andreea Marin.

Nu este prima oară când cochetează cu moda Andreea Marin lansa, acum aproximativ cinci ani, împreună cu Irina Schrotter, brandul „Violet by Andreea Marin”, o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi şi era premiată la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva pentru inovaţia body-ului extensibil.

Citeşte mai mult pe www.ziarulring.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×