FOTO / Andreea Bălan îşi şochează fanii! Şi-a vopsit părul albastru

Iuliana Spirache   
în Hotnews
07/06/2015, 08:55
FOTO / Andreea Bălan îşi şochează fanii! Şi-a vopsit părul albastru GALERIE FOTO

Este sezonul schimbărilor pentru Andreea Bălan! După ce a pus capăt relaţiei cu Michael şi şi-a lansat un nou clip muzical, filmat în America, cântăreaţa a făcut modificări majore şi la nivelul aspectului.

Adio, blond! Andreea Bălan a făcut una din cele mai drastice schimbări de look, din ultimii ani ai săi de carieră. Artista şi-a vospit părul într-o nuanţă de albastru-gri, iar noua imagine a fost foarte bine primită de către fani.

Andreea Bălan traversează o nouă etapă în perioada ei, în care schimbările în bine sunt tot mai multe. După ce a încheiat relaţia cu americanul Michael, din cauza distanţei dintre cei doi, frumoasa artistă şi-a lansat un clip incendiar, al piesei „Throw your money”, iar apoi a uluit cu noua ei imagine.

„Influenţată fiind de super-eroi, de filtrele colorate din Instagram şi de trendurile internaţionale de modă, m-am transformat, mi-am colorat părul şi am îndrăznit să-mi schimb blondul care m-a făcut faimoasă, într-un albastru gri-marin. Sper că vă place!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook. (Click pe galeria foto pentru a vedea schimbarea)

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×