FOTO / Adrian Mutu şi Sandra, petrecere de Paşte în familie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/04/2015, 11:02
FOTO / Adrian Mutu şi Sandra, petrecere de Paşte în familie GALERIE FOTO

Relaţia dintre Adrian Mutu şi Sandra, frumoasa timişoreancă care l-a cucerit pe ”Briliant” pare să fie din ce în ce mai serioasă. Astfel, după ce s-au întors din Antalya, loc în care s-au răsfăţat cu o cură detox, cei doi s-au distrat de minune alături de familia lui.

Chiar dacă deja o cunoşteau pe Sandra, familia lui Adrian Mutu a insistat ca tânăra care i-a furat inima ”Briliantului” să fie invitata de onoare, de Paşte, în casa din apropierea Piteştiului, loc în care s-a adunat întregul ”clan”. Alături de sora şi de mama lui Adrian |Mutu, Sandra s-a simţit perfect, frumoasa tânără fiind imediat ”adoptată” de ”cumnată” şi de „soacră”, modestia timişorencei şi hărnicia ei impresionând pe toată lumea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mai mult, pare-se, după ce au văzut cât de frumos se comportă cu Adrian, cele două femei care contează atât de mult în viaţa ”Briliantului” le-au dat ”binecuvântarea” pentru ca cei doi să facă pasul următor, aşa cum se tot zvoneşte că îşi doresc.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×