FOTO / Adela Popescu, ipostaze INCENDIARE din vacanţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/03/2015, 20:48
FOTO / Adela Popescu, ipostaze INCENDIARE din vacanţă GALERIE FOTO

Adela Popescu nu a rezistat departe de Radul Valcan, cel care a filmat in Thailanda. Actrita s-a urcat in avion si a plecat in Asia, la plaja. Si bine a facut, asta pentru ca, la piscina, frumoasa artista a oferit imagini foarte incitante.

Pe acest final de iarna, frumoasa actrita a plecat in Thailanda, acolo unde Radu Valcan, viitorul ei sot, se afla la munca, la filmarile productiei “Insula iubirii”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ramas singura acasa, Adela nu a putut sta departe de iubita lui, si-a luat slipul si sutienul, o prietena si s-a urcat in avion!

Ajunsa la soare, dar in umbra logodnicului ei, artista a demonstrat ca proba costumului de baie poate fi trecuta si in mijlocul iernii.

Cu un costum din doua piese, piesa de baza a fost fundul din dotare, astfel ca fanii si-au mancat unghiile de ciuda, iar fanele si-au dat seama inca o data de ce l-au pierdut pe Radu, cel care pare vrajiot de rotunjimile Adelei.

sursa: cancan.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×