UPDATE / Fotbalistul care şi-a ucis iubita, CONDAMNAT la închisoare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/04/2015, 10:33
UPDATE / Fotbalistul care şi-a ucis iubita, CONDAMNAT la închisoare GALERIE FOTO

UPDATE 8 aprilie, 10:31 / Eduard Vaida, tânărul care a strâns-o de gât, pe 26 decembrie 2014, pe Paula Dindiligan, o adolescentă din Baia Sprie, a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu executare.

Marti, magistratii Tribunalului Maramures au decis condamnarea criminalului Eduard Vaida la 15 ani de inchisoare cu executare. Din aceasta se va reduce perioada de arest preventiv (60 de zile) precum si arestul la domiciliu. Totodata, instanta a hotarat daune materiale (cheltuieli de inmormantare 10.000 de lei), daune morale (pentru suferinta si durere) 100.000 de euro. Inculpatul va trebui sa suporte si 4.000 de lei cheltuieli de judecata. Incepand de marti timp de 10 zile, atat parintii victimei cat si inculpatul pot face recursm scrie rtv.net.

Liniştea oraşului Baia Sprie a fost tulburată, la sfârşitul anului trecut, de o crimă odioasă. Un tânăr fotbalist şi-a strâns iubita de gât, până a lăsat-o fără suflare, pentru că fata voia să pună punct relaţiei. Eduard Vaida nu şi-a recunoacut fapta iniţial, însă, cuprins de remuşcări, le-a povestit anchetatorilor întregul film al crimei. În urmă cu câteva zile, criminalul a fost lăsat de către judecători acasă, la doar câţiva metri de locuinţa părinţilor Paulei, olimpica ucisă cu sânge rece de fostul iubit.

Vestea că cel care i-a omorât singurul copil este acasă a şocat-o. Anca Dindiligan, mama fetei, nu îşi poate reveni nici acum după pierderea unicului copil. Nu înţelege cum judecătorii au putut să-i schimbe măsura arestării preventive în arest la domiciliu după ce i-a strâns fata de gât, fără să aibă vreo remuşcare.

„M-a anunţat Poliţia că este acasă, în arest la domiciliu. Este incredibil! Fata mea zace în pâmânt şi el e bine-merci acasă… (n.red. foto jos – apartamentul în care este criminalul în arest la domiciliu). Mi-au spus nişte vecini că, de când a ajuns acasă, în apartamentul în care locuieşte cu tatăl lui, o ţine numai în petreceri. E pelerinaj de prieteni la el… Unul vine, altul pleacă… Sunt şocată! Ştiu că a fost Poliţia la el pentru că avea muzica foarte tare şi deranja, dar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, de fapt”, ne-a spus, în exclusivitate, mama tinerei strânse de gât de fotbalist.

Citeste mai mult pe www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×