IMAGINI BOMBĂ! Lora e distrusă! Soţul ei se iubeşte cu casnica de la Masterchef!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/03/2015, 13:11
IMAGINI BOMBĂ! Lora e distrusă! Soţul ei se iubeşte cu casnica de la Masterchef! GALERIE FOTO

Sfârşitul unui mariaj este o traumă pentru fiecare dintre parteneri, iar semnele lăsate în suflet de eşecul unei relaţii sunt greu de vindecat. Cu toate astea, fostul soţ al Lorei pare să fi trecut peste divorţ şi a reuşit să o uite pe solistă.

Dan Badea a fost surprins de paparazii Wowbiz împreună cu nimeni alta decât a doua casnică de la Masterchef, Nicoleta Matea. Cei doi au ieşit la film, zâmbitori şi foarte relaxaţi. De la ieşirea din cinema, Badea şi Matea au plecat împreună. Oare se înfiripă o poveste de iubire între ei?

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

fostul-sot-al-lorei-cu-nicoleta-matea_0

Casnica, însă, nu a dorit să ofere prea multe informaţii: ”Nu este nimic de spus. Suntem amici şi atât. Am ieşit la un film şi nimic mai mult”, a ţinut să precizeze Nicoleta pentru emisiunea ”Wowbiz”.

Dan Badea şi Lora s-au căsători în vara anului 2012 şi au divorţat anul trecut, pe 13 octombrie, cei doi declarând că au luat decizia de comun acord.

Sursă: www.click.ro

AVERTISMENT de la Uniunea Europeană: „Ar trebui să vă ÎNCHIDEŢI contul de Facebook”

Soldatul care l-a împuşcat pe Bin Laden vine în România

Restaurantele McDonald’s România vor fi cumpărate de un RUS

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×