Fostul iubit al Simonei Halep se însoară! Multe personalităţi din fotbalul românesc vor fi la nuntă. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Marian Popovici   
în Stiri mondene
08/05/2019, 13:35
Fostul iubit al Simonei Halep se însoară! Multe personalităţi din fotbalul românesc vor fi la nuntă. EXCLUSIV
Simona Halep şi Costa Sponte

Fostul iubit al Simonei Halep se însoară. Costa Sponte, fiul fostului oficial al Stelei, Teia Sponte, care a trăit în trecut o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Halep în trecut, a decis să se căsătorească. 

Fostul iubit al Simonei Halep se însoară! Sportiva se axează pe carieră

Va fi o nuntă cu fast şi mai multe personalităţi din fotbalul românesc vor fi prezente la marele eveniment. Chiar dacă s-a scris foarte mult despre o posibilă nuntă între Simona Halep şi Costa Sponte, fiul fostului oficial al Stelei, cei doi nu mai formează un cuplu de ceva timp, Simona fiind concentrată în acest moment al vieţii pe cariera de sportiv profesionist şi nu pe viaţa de familie.

Simona Halep a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte o familie, însă că momentan vrea să se axeze pe cariera din tenis şi că nu este cazul să se gândească de la această vârstă la retragere: „Important e să fii om înainte să fii jucător de tenis! În viață contează familia și copiii, dar mai eu am de jucat tenis. Îmi plac enorm copiii, îmi doresc să am copii, dar mai aștept. Când voi avea copii, vreau să mergem în oraș, apoi să ne jucăm în curte, dacă o să am.

Și să-i țin departe de calculator. Timp este pentru toate, ca să am o relație cu cineva. Vreau să mă căsătoresc. Vreau să am rochie de mireasă foarte lungă și să port tocuri”, a spus Halep în urmă cu câţiva ani.

Simona Halep şi Costa Sponte
Simona Halep, cu trofeul de la Roland Garros 2018

Costa Sponte a avut numai iubite celebre

Înainte de povestea de dragoste dintre Costa Sponte şi Simona Halep, conform Libertatea, fiul lui Teia s-a mai iubit cu fiica unui comisar de la Garda Financiară Constanța, Anastasia Tănase, dar şi cu prezentatoarea de ştiri, Alexandra Tararache.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×