Fostul director al FNI, Nicolae Popa, a fost eliberat condiţionat!

Filon Stan   
în Hotnews
04/09/2017, 22:27
Fostul director al FNI, Nicolae Popa, a fost eliberat condiţionat!

Nicolae Popa, fost director al Fondului Naţional de Investiţii (FNI), a fost eliberat pe 30 augusţ din Penitenciarul Găeşti, unde executa o condamnare pentru înşelăciune. Propunerea de eliberare condiţionată a fostului director FNI a venit din partea Penitenciarului Găeşti, iar procurorii nu au contestat decizia instanţei, care a rămas definitivă.

Nicolae Popa a fost condamnat în 2007 de Tribunalul Bucureşti la 15 ani închisoare în dosarul FNI, alături de Ioana Maria Vlaş care a primit 13 ani închisoare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Fondul Naţional de Investiţii (FNI) a luat fiinţă la 17 august 1995, cu administrare SOV Invest.

Nicolae Popa a fost fugit în Indonezia

Prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii în mai 2000 a afectat aproape 300.000 de investitori.

Nicolae Popa s-a sustras executării pedepsei, fugind din ţară încă din anul 2000, şi a fost dat în urmărire prin Interpol în 2002, în baza mandatului internaţional de arestare emis de instanţa din România.

Cel mai nou site de pariuri sportive. Numai pe www.bilete-pariuri.ro găseşti cele mai interesante ponturi pariuri, bilete pariuri dar şi nelipsitul biletul zilei.

În decembrie 2009, el a fost arestat în Indonezia şi adus în ţară, unde a fost încarcerat.

Pe 17 februarie 2014, Judecătoria Giurgiu a decis reducerea pedepsei aplicate lui Nicolae Popa de la 15 ani închisoare la 6 ani şi 8 luni, ca urmare a intrării în vigoare a noilor coduri şi aplicării legii penale mai favorabile.

Sursă: România Tv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×