Foștii consilieri ai Vioricăi Dăncilă, analistul Alex Coita și ministrul Ilan Laufer, și-au făcut partid

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 15:49
Foștii consilieri ai Vioricăi Dăncilă, analistul Alex Coita și ministrul Ilan Laufer, și-au făcut partid
Ilan Laufer și Alex Coita și-au făcut partid. Ambii au fost în trecut consilieri ai Vioricăi Dăncilă *foto: puterea.ro

Analistul Alex Coita și fostul ministru Ilan Laufer, amândoi foști consilieri onorifici ai premierului Viorica Dăncilă, au anunțat pe facebook că își fac un nou partid. Mesajul a venit de Ziua Națională a României. „Am decis să fondez o nouă mişcare politică care se adresează tuturor oamenilor oneşti, patrioţi şi lucizi”, a descris Coita pe facebook noua mișcare politică.

Alex Coita și Ilan Laufer își fac partid de Ziua României

Cei doi au postat fiecare un mesaj pe facebook în care anunță noul partid. Astfel, Alexandru Coita a scris că: „Azi, de Ziua Naţională, vreau să transmit un mesaj tuturor românilor care cred în viitorul acestei ţări binecuvântate, care sunt dezamăgiţi şi sătui de lozinci, de ipocrizie, de adevăruri trunchiate, de lipsa unei viziuni şi de promovarea unor interese meschine. Este un mesaj pe care mulţi dintre voi îl aşteaptă de luni bune. Astăzi a venit momentul! Am decis să fondez o nouă mişcare politică care se adresează tuturor oamenilor oneşti, patrioţi şi lucizi care vor să ofere un viitor mai bun acestei ţări. Energia tinereţii, împreună cu experienţa celor trecuţi prin multe lupte, dar care nu au încetat să creadă în România, pot reda acestei ţări locul pe care îl merită. Este un proiect care se adresează tuturor, oameni noi şi vechi, indiferent de apartenenţa politică, cât timp ni se alătură cu inima curată şi cu dorinţa de a face bine”.

La rândul său, Ilan Laufer a scris: „Dragi prieteni, dragi romani, dragi patrioti! Cu prilejul Zilei Nationale, care semnifica cel mai important moment din istoria moderna a Romaniei, dar si un simbol national al curajului, vointei, determinarii, puterii de sacrificiu si al dragostei de tara, transmit un mesaj tuturor romanilor care cred in viitorul tarii noastre si al bogatiei poporului roman, care sunt dezamagiti si satui de minciuna, de manipulare, de ipocrizie,de lozinci ieftine, de lipsa viziunii si de lipsa unui proiect de tara. Pentru ca #mieimipasa si cred cu tarie ca a sosit momentul sa reaprindem flacara speranţei în România, am decis sa fondez o noua miscare politica / un Start-Up care se adresează tuturor romanilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei tari. Ma adresez tuturor romanilor care nu au incetat sa creada in Romania, voi puteti reda acestei tari locul pe care il merita, atat la nivel european cat si la nivel global . Proiectul se adresează tuturor, oamenilor noi şi vechi, indiferent de apartenenţa politică, cât timp ni se alătură cu inima curata”, a scris Laufer pe Facebook.

Foștii consilieri ai lui Dăncilă își fac partid

Cei doi au apoi același mesaj în partea a doua din postările lor: „A venit momentul să reaprindem flacăra speranţei în România! Să punem capăt dezbinării şi să ne UNIM în jurul idealului unei ţări puternice, respectate şi prospere în care să domnească dreptatea! Să avem curajul să scriem o nouă pagină din istoria acestei ţări şi să înlocuim sloganurile cu PROIECTE! Să respingem naţionalismul, dar să ne recâştigăm IDENTITATEA NAŢIONALĂ şi să îmbrăţişăm simbolurile şi valorile care sunt piatra de temelie a României de azi! Să deschidem porţile ţării pentru milioanele de oameni, la fel de ROMÂNI ca noi, pe care greutăţile vieţii i-au împins pe greul drum al străinătăţii!

Să reconstruim CAPITALUL AUTOHTON şi să scriem un nou contract naţional cu INVESTITORII STRĂINI, care să ne aducă şi nouă şi lor beneficii mai mari! Să respingem izolarea internaţională şi să călcăm apăsat, cu fruntea sus, ALĂTURI de partenerii României, şi nu în urma lor! Să transformăm ţara noastră într-un LIDER REGIONAL şi un actor important în Europa şi în lume! Vă chem să veniţi alături de noi pentru a da un RESTART acestei ţări şi de a reporni motoarele României noastre! În zilele următoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care îl lansăm astăzi. Până atunci, să ne unim cu toţii şi să strigăm din toate piepturile LA MULŢI ANI, ROMÂNIA! LA MULŢI ANI, ROMÂNI!”, este mesajul comun al lui Ilan Laufer și Coita.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×