Fosta soţie a lui Răzvan Simion face furori! Vezi cum arată după divorţ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/11/2015, 08:40
Fosta soţie a lui Răzvan Simion face furori! Vezi cum arată după divorţ GALERIE FOTO

La cateva luni de la despartirea de Razvan Simion, fosta lui sotie este infloritoare. Diana a slabit cateva kilograme, arata din ce in ce mai bine si nu are complexe sa mearga pe strada cu rochii scurte!

CANCAN.ro va prezinta primele imagini cu fosta sotie a matinalului Razvan Simon, dupa momentul divortului de prezentatorul TV. Diana a semnat actele in fata notarului, satula sa lupte pentru Razvan, care cazuse deja in mrejele Lidiei Buble.

Acum, dupa cateva luni de la despartire, fosta lui sotie se afiseaza intr-o tinuta sexy pe strada, dezinvolta si senina, aratand, cel putin in aparenta, ca a trecut peste acele momente!

Asa cum se poate vedea in imagini, Diana este insotita de o prietena, cu care a discutat pe tot parcursul drumului. La un moment dat, cele doua amice se opresc la o patiserie, pentru niste covrigi, Diana dovedind ca nu are fite la capitolul alimentatie.

In timp ce merge alaturi de amica ei pe strada, fumeaza fara fara sa se teama de bilele negre la capitolul imagine, viciu la care apeleaza si in masina personala. O data ce isi termina treburile prin oras, fosta sotie a prezentatorului TV s-a oprit la un supermarket pentru cumparaturile necesare acasa.

In vara, Razvan a anuntat public ca el si Diana s-au separat, iar apoi au semnat la notar actele de divort. Acum doua saptamani, el s-a afisat public cu noua lui iubita, cantareata Lidia Buble, la nunta lui Adrian Sina cu Anca Serea.

„Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca e cel mai bine pentru noi – pentru ce putem sa le oferim copiilor nostri – sa o luam pe carari separate. Intr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment”, a tinut sa precizeze starul TV.

Sursa: Cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×