Lovitură pentru Marica din partea iubitei secrete! Ce spune PREZENTATOAREA TV despre tatăl fetiţei ei!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
14/05/2015, 12:30
Lovitură pentru Marica din partea iubitei secrete! Ce spune PREZENTATOAREA TV despre tatăl fetiţei ei! GALERIE FOTO

Fotbalistul echipei Konyaspor, Ciprian Marica, a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu prezentatoarea tv Laura Teodoru. Cei doi s-au cunoscut în 2011, cînd fotbalistul era despărţit de Ilinca Vandici, iar de atunci, fotbalistul şi frumoasa prezentatoare au avut parte de mai multe despărţiri şi împăcări. Dar distanţa şi-a spus cuvîntul, iar cei doi s-au despărţit definitiv.

Laura Teodoru are o fetiţă dintr-o relaţie pe care a avut-o în trecut cu Adrian Ispravnic, un om de afaceri din Arad. Cei doi au avut o relaţie de patru ani, iar fetiţa, Ana Sophie, a rămas cu frumoasa prezentatoare. Aceasta nu l-a uitat pe tatăl fetiţei sale şi i-a transmis un mesaj pe un site de socializare. Fosta logodnică a lui Ciprian Marica a povestit cîteva întîmplări petrecute după despărţirea de Adrian Ispravnic.

„Astăzi este ziua celui care m-a ajutat să aduc un copil minunat pe lume…şi cu această ocazie, m-am gîndit să vi-l prezint şi vouă pe tatăl natural al lui Ana-Sophie, din două motive:

STEAUA. Scandal cu fanii Peluzei Sud! Au fost SĂLTAŢI de jandarmi!

1. Pentru că am auzit de multe ori poveşti în care tatăl fetiţei mele este un om de afaceri gras, bătran, ales din interes…

2. Pentru că de 4 ani şi jumătate de cînd ne-am separat, am primit mai multe telefoane şi mesaje de la diverse femei care au trecut sau intenţionau să treacă printr-o experienţă similară, şi neplăcută…întrebările sînt: cum ai reuşit să te descurci singură? În ce relaţie eşti cu tatăl fetiţei? Cum resimte ea separarea?!

CS U Craiova, PROTEST fără precedent! Nu vor ieşi pe teren! 

Am reuşit….cu multă maturitate, caracter puternic, înţelepciune, sacrificii, putere de muncă, şi credinţă multă…aşa a fost posibil pînă azi să răzbat, să strîng din dinţi şi să mă gîndesc de fiecare dată la ce e mai bine pentru ea şi să mă las pe mine mai prejos iar rezultatul….un copil vesel şi sănătos!

Meseria de părinte este una nobilă, de fapt ne revine acea profesiune de a creşte oameni….ceva care ne va urmări pentru toată viaţa, nu cred că există pensionare la acest „job”!

La noi se află misiunea cea mai importantă….să îi scoţi în evidenţă adevăratele valori, să-i insuflii încredere în el şi mai ales să deosebească binele de rău!

VIZITĂ ŞOC! TRAIAN BĂSESCU, ACASĂ LA ELENA UDREA!!!

LOVITURĂ! ARMATA OBLIGATORIE PENTRU ROM NI?!  „DA, AŞA VREM!”

„Bărbaţii cărora le este teamă să devină taţi nu înţeleg că această îndatorire nu este ceva rezervat bărbaţilor perfecţi, ci este ceva ce îi perfecţionează pe bărbaţi. Produsul final al creşterii copilului nu este copilul, ci părintele.” Frank Pittman.

P.S Relaţia dintre părinţi trebuie să rămînă mereu una de actualitate, bazată pe un scop comun: creşterea şi educarea copilului….faceţi orice să rămîneţi prieteni şi nu duşmani…totul se va răsfrînge asupra copiilor!

La mulţi ani Adrian Ispravnic şi bravo că în urmă cu şapte ani ai avut bărbăţia de a te înhăma la o îndatorire pe viaţă!!!”

PREŞEDINTELE IOHANNIS, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PREMIERUL VICTOR PONTA! E RĂZBOI ÎNTRE PALATE!

FOSTA SOŢIE A LUI MUTU I-A CERUT VOIE, FOTBALISTUL A SPUS „DA”! ADIO!

VIDEO! REVOLTĂTOR! CĂLĂTOR FĂRĂ BILET, SNOPIT DE CONTROLORII RATB!

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZZ! L-A IERTAT!

VEZI VIDEO INCENDIAR CU DANI ŞI FLAVIA DANSÎND BACHATA! ŢI SE RIDICĂ INSTANT PULSUL! 

 VIDEO! Aşa ceva nu ai mai văzut! Vîntul puternic a DĂRÎMAT UN TREN DE PE POD! Imagini tulburătoare!

CE ANUNŢ! SUPERVEDETA de la noi care e ÎNSĂRCINATĂ la 40 de ani! 

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN ROM NIA? SE ÎNTOARCE CONTROVERSATA VEDETĂ LA FOSTUL SOŢ?!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×