Fosta iubită a lui Andrei Baciu este chiar o brunetă din SHOWBIZ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/11/2015, 12:55
Fosta iubită a lui Andrei Baciu este chiar o brunetă din SHOWBIZ GALERIE FOTO

DJ Wanda, fosta iubită a lui Andrei Baciu explică saltul lui de la cardiologie la fotografie: ”Făcea modeling ca să se întreţină”. ”Nu m-a surprins deloc propunerea lui ca ministrul al Sănătăţii. E un tip corect, consecvent şi determinat”, a declarat DJ Wanda la scurt timp după ce aflat că bărbatul mai tânăr cu 13 ani ca ea, care i-a fost iubit în vremea studenţiei lui are şanse să parvină profesional, în rândul guvernanţilor.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Din secunda în care Cioloş a rostit numele Andrei Baciu, activităţile anterioare propunerii lu la Ministerul Sănătăţii s-au rostogolit ca un tăvălug în CV-ul lui neoficial.

”Andrei nu a făcut modeling de cartier, ci a lucrat cu case mari. Prezenta sezonier, doar vara, pentru că în restul timpului învăţa incredibil de mult, şi o făcea pentru a se întreţine, căci era student, provenea dintr-o familie obişnuită, fără prea mari posibilităţi şi avea nevoie de bani”, îl apără DJ Wanda. Căci, printre altele, a ieşit la iveală şi faptul că DJ-iţa i-a fost iubită.

”Am fost un vector în viaţa lui”

”Am fost împreună trei ani, până prin 2012. A fost o relaţie discretă pentru că el e un tip discret. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, în club, la o petecerea a mea”, povesteşte ea. S-au despărţit pentru că, spune Wanda, Andrei era mult prea calat pe carieră, iar în momentul în care a dat licenta, pentru el nu a mai existat nimic.

Nici ea. Dar, susţine DJ-iţa, a avut ceva influenţă asupra dorinţei lui de a deveni cineva: ”Am fost un vector în viaţa lui Andrei. L-am inspirat. Era cu 13 ani mai tânăr şi avea lângă el un om cu carieră, o tipă care ştia ce vrea de la viaţă, puternică. Iar el, un tip cu un IQ incredibil, pe care toţi doctorii îl luau pe lângă el, care a operat încă din facultate şi-a urmat drumul”.

Însă, de la propunere până la minister e drum lung, iar Andrei Baciu pare că mai are multe operaţii de făcut până se va instala în fotoliu.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×