Fosta iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mămică! Andreea Vasile i-a fost logodnică juratului iUmor

Alex Năstase   
în Stiri mondene
30/10/2019, 09:01
Fosta iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mămică! Andreea Vasile i-a fost logodnică juratului iUmor GALERIE FOTO
Andreea Vasile a născut de curând. Sursa foto - facebook

Fosta iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mămică! Devenită cunoscută după ce a participat la prima ediție a emisiunii Big Brother, Andreea Vasile s-a iubit cu vedeta Antenei 1, însă cei doi nu au mai ajuns niciodată în fața altarului, deși la un moment dat aceasta variantă era posibilă. Între timp, Andreea Vasile l-a dat uitării pe comediant, şi-a refăcut viaţa și, acum, este cea mai fericită mămică din lume după ce a născut.

Fosta iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mămică!

Chiar zilele trecute, cei de la Spynews.ro au surprins-o pe fosta iubită a lui Mihai Bendeac în oraş, alături de fiul ei. Aceasta era îmbrăcată lejer, într-tricou cu mânecă scurtă şi jeanşi. Mai mult de atât, actrița părea într-o dispoziţie excelentă. Deşi butona de zor telefonul mobil, Andreea Vasile s-a dovedit și amabilă cu admiratorii. Atunci când a fost întreruptă din activitate de o femeie care voia să o complimenteze pentru faptul că are un bebeluş de toată frumuseţea, actriţa a dialogat imediat cu aceasta.

Cele două femei au stat de vorbă câteva minute, timp în care fosta logodnică a lui Mihai Bendeac a fost numai un zâmbet. Apoi, Andreea Vasile a luat-o din loc, telefonul lipit de o ureche. Trebuie specificat că Andreei Vasile nu-i place să iasă prea mult în evidenţă. Actriţa a născut în mare secret, aşa cum a şi păstrat sarcina. Culmea, vedeta îl ţine „ascuns” pe partenerul său de viaţă, pe care opinia publică încă nu îl cunoaște.

Andreea Vasile i-a fost logodnică juratului iUmor

Andreea Vasile a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, promotia 2008. A participat la prima serie a emisiunii concurs Big Brother. A reusit sa ajunga in finala. Dupa acest concurs a avut o emisiune la Atomic Tv, numita „Ya baby”, despre viata de noapte din cluburile bucurestene. La postul OTV a prezentat o emisiune saptamanala, alaturi de Doru Iuga. Emisiunea se numea „Dimineata devreme”.

In timpul studentiei, cand era studentă în anul al II-lea la UNATC la secția actorie, a jucat intr-unul din episoadele serialului „La urgență” rolul unei tinere de 23 de ani cu o tumoare la colon. Este primul film in care a jucat tanara actrita.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×