Galerie FOTO. „Am fost un puşcaş marin MARE şi PĂROS, acum sînt o FEMEIE ULUITOARE!” Povestea senzaţională a transformării

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/09/2015, 00:00
Galerie FOTO. „Am fost un puşcaş marin MARE şi PĂROS, acum sînt o FEMEIE ULUITOARE!” Povestea senzaţională a transformării GALERIE FOTO

 O sotie superba, o fiica minunata si jobul la care a visat inca de cand era mic, in Marina Militara – Matthew Avedian parea sa aiba totul.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO CU TRANSFORMAREA IN GALERIE, DE LA NUNTA IN CARE A FOST SOT, LA FEMEIA FATALA IN COSTUM DE BAIE

Insa barbatul ascundea un secret teribil. Timp de decenii, a trait ca orice barbat, dar in interiorul sau simtea ca este femeie. Iar acum trei ani a decis sa nu se mai ascunda, sa-si urmeze inima si sa inceapa procedurile medicale care urmau sa-l transforme in femeie, relateaza The Sun.

GATA! SE SCHIMBA ORA!!! CAND TRECEM LA ORA DE IARNA 2015!!!

A luat estrogen timp de opt luni, si-a facut implanturi mamare, si-a inlaturat parul de pe corp cu laserul si a facut cateva interventii estetice complexe.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP JOACA ACUM PENTRU CALIFICAREA IN SEMIFINALE!!! VEZI MECIUL ONLINE AICI!!!

Astfel, dintr-un timp masiv si paros, Matthew s-a transformat intr-o femeie superba pe nume Sona. „Am avut o sotie extraordinara, un copil frumos si un job foarte bine platit. Dar nu ma mai puteam ascunde. Eram epuizat. In toti acesti ani am trait in minciuna si am vrut sa-i pun capat.”

GALERIE FOTO. SHOW EROTIC LA O ORA DE MAXIMA AUDIENTA!!! O JURNALISTA A PREZENTAT STIRILE CU SANII LA VEDERE!!!

Matthew si-a dat seama ca era diferit pe cand avea doar 7 ani si cand mama lui l-a surprins incercand hainele surorii lui.”Mama mi-a spus ca ceea ce fac e foarte gresit. Provin dintr-o familie religioasa, care considera ca ceva iesit din comun nu se poate tolera. Am fost devastat si rusinat… Stiam ca vreau sa fiu fata, dar cei din jurul meu n-o sa-mi permita asta”, a spus Sona.

Sona, 33 de ani, din Texas, a decis sa faca orice ca sa-si ascunsd latura feminina. S-a angajat in Marina, a facut baschet si in 2005 s-a casatorit cu Lucy – medic neurolog. In 2010 s-a nascut fiica lor si tot atunci cei doi soti au inceput sa aiba mari probleme in viata de cuplu.

Foto incendiar!!! Imagini NECENZURATE cu Andreea Marin IN IPOSTAZE XXX! „Zâna” le-ar vrea DISPĂRUTE!!! 

Viata lor intima era ca si inexistenta, pentru ca el nu era deloc atras sexual de sotia lui. Intr-un final, in 2012, Matthew i-a marturisit sotiei secretul lui. Lucy a fost distrusa, dar a promis ca-i va fi alaturi pe perioada transformarii, lucru care s-a si intamplat.

„Am fost un puscas marin mare si paros, acum sunt o femeie uluitoare”, spune Sona.
Dupa un an, cei doi au divortat, dar sunt in relatii foarte bune. Lucy a declarat: „N-am banuit niciodata ca era ceva in neregula cu el. Matthew era foarte masculin.”

Ultima operatie pe care urmeaza sa o faca Sona este aceea de schimbare de sex.

SURSA: PROTV

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×