Fost director CIA: „Ginerele lui Trump poate fi acuzat de spionaj!”

Mirela Apostol   
în Hotnews
28/05/2017, 08:51
Fost director CIA: „Ginerele lui Trump poate fi acuzat de spionaj!”

Scandalul de la Casa Albă în care este implicat acum şi Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, care îi este şi consilier personal, are dimensiuni tot mai mari. Soţul Ivankăi Trump a avut cel puţin trei discuţii cu ambasadorul Rusiei la Washington, în timpul campaniei prezidenţiale de anul trecut, dar şi după aceea. El ar fi propus înfiinţarea unei linii de comunicaţii speciale cu Kremlinul. Şi a mai vrut ca totul să rămână strict secret. Un fost director al CIA, din timpul preşedinţiei lui George Bush, a declarat că ginerele lui Donald Trump ar putea fi acuzat de spionaj pentru toate acestea. „Nici vorbă”, spun oficialii de acum de la Casa Albă.

Abia întors din primul său turneu internaţional, preşedintele american are de gestionat acasă o criză uriaşă, cea în care ginerele său e acuzat de spionaj.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

The New York Times scrie că la Casa Albă s-a înfiinţat deja o celulă de criză, la care participă şi avocatul lui Donald Trump. Ginerele lui Trump, Jared Kushner, ar fi vrut un canal special de comunicare cu Kremlinul.

„Nu vom comenta despre Jared. Pur şi simplu nu vom comenta”.

Citeşte mai mult pe Digi24

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×