Fost concurent Masterchef, mort în accident de maşină

Mirela Apostol   
în Hotnews
14/08/2014, 09:04
Fost concurent Masterchef, mort în accident de maşină

Răzvan Gabriel Trifan, în vârstă de 34 de ani, şi soţia acestuia, Maria, în vârstă de 32 de ani, şi-au pierdut viaţa, marţi, într-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judeţul Mureş. Fiica lor, de doar 1 an, se află în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Tg. Mureş, medicii fiind rezervaţi în privinţa diagnosticului.

Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediţie a show-ului „MasterChef”, unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant. Deşi venise hotărât să câştige „MasterChef”, brăileanul a fost eliminat de cei 3 juraţi. Anul acesta, Răzvan a refuzat oferta de a participa la un alt show culinar, anuntând pe un site de socializare şi motivul pentru care a luat această decizie: „Pentru că am două fete minunate, care merită să le gătesc tot ce-mi trece prin cap, pentru că vreau să fiu în fiecare clipă lângă ele, pentru că le iubesc!”

 

Soţii Trifan alături de fetiţa lor care se zbate între viaţă şi moarte

Soţii Trifan alături de fetiţa lor care se zbate între viaţă şi moarte
Foto Facebook

Răzvan a împlinit 34 de ani cu trei zile înainte de tragicul accident. „Sunt cel mai împlinit, vă am pe voi şi nimic altceva nu-mi lipseşte! Vă iubesc, scumpele mele!”, îi scria atunci bărbatul soţiei sale, care îi urase „La mulţi ani!” pe un site de socializare.

Sursa: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×