Fost concurent la Vocea României, cercetat pentru trafic şi consum de droguri

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/06/2016, 00:04
Fost concurent la Vocea României, cercetat pentru trafic şi consum de droguri

Ofiţerii BCCO Piteşti – Antidrog au arestat, în ultimele trei săptămâni, 11 persoane care au legături cu traficul şi consumul de droguri, printre aceştia fiind un fost concurent la Vocea României, dar şi un campion naţional la canotaj.

Printre cei ajunşi în celulă se numără şi nume celebre. Florin Răzvanţă, un canotor cu rezultate sportive internaţionale remarcabile, legitimat la Steaua, este acuzat de trafic de droguri de mare risc, scrie curier.ro, dar şi un fost concurent la Vocea României, emisiune difuzată pe PRO TV.

Sportivul se afla în vizorul poliţiştilor Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti de peste 3 luni, fiind unul dintre principalii furnizori de droguri pe piaţa din judeţul Argeş. Acesta este acuzat de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. Sportivul vindea marijuana, cannabis şi ecstasy.

Florin Răzvanţă este unul dintre cei mai buni canotori ai României. Sportivul în vîrstă de 25 de ani, originar din Bistriţa Năsăud, este legitimat la clubul Steaua. El este multiplu medaliat în competiţiile interne şi internaţionale şi component de bază al lotului naţional. Printre cele mai bune rezultate ale lui se numără medalia de bronz cu echipajul de 4 rame fără cîrmaci, obţinută la Cupa Mondială din 2013, competiţie care a avut loc la Eton. Cu Răzvanţă în componenţă, echipa Romaniei de canotaj s-a clasat în 2010 pe poziţia a patra la prima ediţie a Red Bull XRow, considerată una dintre cele mai dificile competiţii din Europa. La acest concurs, 8 echipe de canotori au fost provocate să treacă peste trei lacuri, distanţa dintre acestea fiind parcursă de membrii echipei cu barca în spate. Victoria i-a revenit unei echipe din Germania. Echipa de canotaj de 8+1 din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, care a reprezentat România pentru prima dată la această competitie, a fost formată din Cătălin Todirenchi, Petre Codău, Georgian Stoica, Ciprian Duduţă, Tudor Nichita, Gheorghiţă Munteanu, Cătălin Bîrzoiu, Florin Răzvanţă, Florin Ştefan şi antrenorul Horia Constantinescu.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×