GALERIE FOTO. Americanii de la Ford intră puternic pe piaţa din Europa cu noul SUV Edge

Filon Stan   
în Galerie foto
28/09/2017, 00:10
GALERIE FOTO. Americanii de la Ford intră puternic pe piaţa din Europa cu noul SUV Edge GALERIE FOTO

Ultima bijuterie de la Ford îţi ia ochii! Ford Edge se pare că se ia la trântă cu VW Touareg. Americanii de la Ford vor să intre puternic pe piaţa europeană cu noul lor SUV. Se pare că Edge este un simbol în devenire pentru că nu e un simplu SUV construit pentru vânzări în masă. Maşina arata atât de bine la exterior, încât devii extrem de curios să vezi ce are la interior, iar cand urci la bordul ei…nu te mai laşi dus.

Atmosfera modernă cu valente de minimalism la nivel de design interior impresionează, însă plăcerea devine mai mare în momentul în care te aşezi în locul şoferului. Scaunele mari, confortabile, ajustabile în orice fel şi pozitionate excelent pentru orice înălţime te vor ajuta să intri cu uşurinţă în modul ,,vreau să plec într-o vacanţă lungă prin ţară”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ford Edge sau visul american ajunge în Europa

Butoanele fizice din consola centrală sunt făcute dintr-un material plăcut la atingere, care nu-ţi conferă senzaţia că s-ar fi făcut vreun pic de rabat la calitate. Frâna este electromecanică, iar spaţiile de depozitare construite inteligent vin în completarea unei atmosfere relaxate oferită de Ford. Poate avea scaune încălzite, scaune ventilate şi încălzire în volan. Spatiul de la interior este excelent, chiar şi pentru pasagerii din spate, unde există şi scaune încălzite în două trepte!

Deşi nu este o maşină care să fie dusă pe teren accidentat pe munte, Ford Edge îşi va face cu brio treaba prin noroi, pe pietriş şi chiar şi prin apă de mici dimensiuni. Suspensiile sunt moi şi pun accentul pe confort, aşa că nu va trebui sa intri cu viteză în denivelări prea mari.

Un alt lucru care merită menţionat este sistemul de sunet care te aruncă parcă într-o sală de concert unde vei asculta melodiile tale preferate la o calitate înaltă şi te vei bucura de linişte pe drum datorită tehnologiei de anulare a zgomotolui din exterior.

Sursa: 9am.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×