6000 de euro de la stat! Vezi ce trebuie să faci pentru a încasa banii!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
30/09/2017, 00:05
6000 de euro de la stat! Vezi ce trebuie să faci pentru a încasa banii!

Statul face eforturi pentru a împăduri din nou România. Toţi cei care vor accepta să planteze copaci pe terenul lor vor primi câte 6000 de euro. Aceştia nu sunt singurii bani promisi de statul roman. Guvernul este pregătit să le dea romanilor bani dacă aceştia acceptă condiţia de a-şi împăduri terenurile. Toţi cei interesaţi de o astfel de iniţiativă vor încasa de la stat câte 6000 de euro pentru un hectar.

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a implementat programul “Prima împădurire” pentru a ajuta la creşterea suprafeţelor forestiere. Acest sprijin financiar, acordat ca valoare fixă, este reprezentat de costuri standard pe hectar pentru împădurirea de terenuri agricole şi neagricole, sub forma a două prime. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Fonduri de la stat pentru impadurire, în două tranşe

– Prima 1 – prima de înfiinţare a plantaţiilor forestiere acoperă şi costurile de elaborare a proiectului tehnic de împădurire
– Prima 2 – o primă anuală care acoperă lucrările de întreţinere a plantaţiilor pe o perioadă de maximum 6 ani până la închiderea stării de masiv, efectuarea a două lucrări de îngrijire a arboretelor după închiderea stării de masiv şi pierderile de venit agricol pentru o perioadă de 12 ani pentru suprafaţa împădurită.

Cei interesaţi vor primi în primul la înfiinţarea pădurii câte 6.000 de de euro de hectar. Aceştia nu sunt singurii bani pe care îi vor primi de la stat. În următorii ani, timp de 12 ani, vor primi câte 2.700 de euro de hectar pe an.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×