Inundaţii de proporţii în Paris! 1500 de oameni au fost evacuaţi!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
29/01/2018, 12:22
Inundaţii de proporţii în Paris! 1500 de oameni au fost evacuaţi! GALERIE FOTO

1.500 de oameni au fost evacuaţi din propriile case în toată regiunea Parisului, din cauza inundaţiilor care au lovit în ultimele zile capitala Franţei!  Ploile nu contenesc, iar fluviul Sena a ajuns la nivelul maxim prognozat în urma ploilor torenţiale şi este acum la peste patru metri peste nivelul normal, informează BBC. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Săptămânile cu ploi torenţiale au cauzat o creştere semnificativă a nivelului apei. Sena a ajuns la 5.84 metri în dimineaţa zilei de luni, iar nivelul este aşteptat să înceapă să scadă abia de marţi. În 2016, la ultimele inundaţii masive, râul a ajuns la o înălţime de 6.1 m.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fluviul Sena a crescut cu 4 metri! 1500 de parizieni, evacuaţi!

Peste 1500 de locuinţe din Paris au rămas fără electricitate din cauza precipitaşiilor abundente căzute în ultimele zile.  

Şapte staţii ale unei linii de transport importante în Paris, RER C, au fost închise până, cel puţin, pe 5 februarie iar câteva străzi importante care merg în paralel cu fluviul au fost închise. Bărcile pentru turişti, de asemenea, nu funcţionează iar un nivel de la parter al muzeului Luvru a fost închis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×