Florin Roman anunță noi dosare DNA! Lia Olguţa Vasilescu, reacție imediată: „Ei ştiu cine urmează să fie arestat”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 11:54
Florin Roman anunță noi dosare DNA! Lia Olguţa Vasilescu, reacție imediată: „Ei ştiu cine urmează să fie arestat” GALERIE FOTO
Lia Olguta Vasilescu a reacționat imediat la anunțul lui Florin Roman. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Florin Roman anunță noi dosare DNA! A făcut-o la B1 TV, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire, acolo unde a precizat că acestea se învârt în sfera PSD-ului, partid care a condus Executivul preț de 3 ani de zile.

Florin Roman anunță noi dosare DNA!

„O să vedeți că o să mai apară astfel de cazuri, pentru că băieții aceștia, timp de trei ani de zile, au furat în liniște și pace, pentru că au rezolvat-o pe Kovesi, prin mișcarea lui Liviu Dragnea.

Au măcelărit Codurile de procedură penală, Codul penal, au modificat tot în favoarea lor și s-a generat o anumită liniște. Îi vedeai că au o liniște.

Lia Olguţa Vasilescu, reacție imediată

Din niște oameni, care au venit în 2016 oarecum speriați, atenți la ceea ce se întâmplă, după un an de zile Dragnea le-a oferi acea liniște.

Era o liniște de care ei aveau nevoie pentru ca să fure”, a declarat Florin Roman. La puține momente, Lia Olguţa Vasilescu a avut o reacţie dură. Fostul ministru al muncii nu a ezitat și a ieșit la atac

 „Aha! Deci liderii PNL ştiu agenda DNA şi cine urmează să fie arestat! Musai PSD-ist!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe o rețea de socializare, în timp ce a postat un articol cu declarația liberalului.

Liderul deputaților PNL a mai precizat că vor urma și concedieri în sistemul public. Acestea vor începe cu cei aproape 65.000 de oameni angajați de către PSD în administrația centrală, a anunțat liberalul care a mai precizat că „în zona societăților comerciale și a companiilor naționale a fost prăpăd”.

„Începem cu cei aproape 65.000, care au fost angajați de către PSD în administrația centrală, și sunt date oficiale comunicate de ANFP. Apoi, dacă intrăm în zona societăților comerciale și a companiilor naționale, vom vedea că și acolo a fost prăpăd.

Acolo trebuie văzut punctual, pentru că, eu vă spun, oamenii aceștia n-au avut frică de Dumnezeu, de nimic. Adică, haideți să plecăm de la ceea ce e cel mai grav din punctul meu de vedere”, a adăugat Florin Roman

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×