Florin Piersic, reacție savuroasă după ce s-a scris din nou că ar fi murit: „Am înțeles că virusul atacă plămânii, nu capul”

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 18:28
Florin Piersic, reacție savuroasă după ce s-a scris din nou că ar fi murit: „Am înțeles că virusul atacă plămânii, nu capul”
Florin Piersic le-a adresat un mesaj fanilor săi, pe Facebook. Sursa foto: libertatea.ro

Florin Piersic a avut o reacție savuroasă după ce cineva l-a întrebat dacă e adevărat ca a murit, așa cum a apărut pe anumite site-uri specializate în știri false.

Forin Piersic: „Am înțeles că virusul atacă plămânii, nu capul”

Marele actor clujean a scris că el știa că virusul afectează plămânii și nu capul, ironizând situația deja ridicolă în care a fost pus și nu ar fi prima oară când s-a scris că a încetat din viață.

„Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: «Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace!» Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură!”, a scris Piersic pe Facebook.

„E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut.

„Zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urât”

Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, a mai scris actorul.

„Zic doar atât: Florin Piersic, un om OM între muritori!”, “Cu același umor care vă caracterizează ați știut atât de frumos să exprimați această situatie❤️🤗Respect, MAESTRE ❤️”, “Sănătate multă, vă iubim!”, “Pentru mine sunteti viu pentru eternitate! ♥️”, “Dumnezeu să vă dea sănătate! Sunt minunat! Vă iubim și prețuim!”, sunt câteva din comentariile pe care le-au scris fanii actorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×