Florin Piersic, în lacrimi la Iași! Video. Vorbele actorului care i-au facut pe toți cei prezenți să plângă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/12/2018, 13:46
Florin Piersic, în lacrimi la Iași! Video. Vorbele actorului care i-au facut pe toți cei prezenți să plângă
Florin Piersic a umplut Ateneul de la Iași de lacrimi

Marele actor Florin Piersic a reușit din nou să îi facă pe spectatori să plângă de emoție, odată cu el. Acesta a umplut sala de la Ateneul din Iași de lacrimi doar cu o singură poezie, conform Ziarul de Iași. Totul s-a petrecut  vineri, 7 decembrie, în cadrul unui recital care a fost denumit de către artist: „întâlnire de dragoste cu publicul”.  Marele artist se află pe scenă cât mai are putere.

Acesta se bucură de fiecare reprezentație, cu atât mai mult cu cât recent ne-au părăsit mari actori ai teatrului de revistă. „Se duc toți oamenii pe care i-am iubit și i-am admirat în viața mea. Nu credeam că eu am să le aduc un ultim omagiu. Dar asta e…Nu mai zic nimic! Mai am puțin și mor și eu! E o lege a firii, nu ne putem opune”, a declarat Florin Piersic după decesul Stelei Popescu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Florin Piersic, în lacrimi la Ateneul din Iași

Cunoscutul actor, unul dintre cei mai râvniți bărbați ai vremurilor trecute, continuă să uimiească și la 82 de ani. Aceasta nu-și uită dragostea pentru teatru, așa că oricât s-ar vedea anii pe chipul acestuia, nu renunță la reprezentațiile artistice.

A declarat în nenumărate rânduri despre plăcerea de a fi în fața oamenilor și de a le simți energiile, astfel că tocmai lucrurile acestea îi dau putere și îl fac să nu simtă cei aproape 83 de ani.  De curând, o seală întreagă a plâns cu el. Ateneul din Iași a fost plin de emoție. Tot ce i-a trebuit marelui actor Florin Piersic a fost doar o poezie.

Forin Piersic la reprezentația de la Iași
Forin Piersic la reprezentația de la Iași

Florin Piersic, mesaj pentru românii de 100!

Florin Piersic le-a spus românilor câteva vorbe despre țară și ei, în anul Centenar. „României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu.

Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”, a pus Florin Piersic.

Închide ×