Florin Călinescu a învăţat tainele iubirii de la Monica Tatoiu! Ea a fost prima dragoste a noului jurat de la „Românii au talent”!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/10/2015, 21:25
Florin Călinescu a învăţat tainele iubirii de la Monica Tatoiu! Ea a fost prima dragoste a noului jurat de la „Românii au talent”! GALERIE FOTO

Prima iubire a lui Florin Calinescu, noul jurat de la „Romanii au talent” a fost nimeni alta decat celebra femeie de afaceri Monica Tatoiu. De fapt, a fost prima iubire pentru amandoi, la vremea aceea doar niste simpli liceeni. Intamplarea a facut ca amandoi sa fie in aceeasi clasa la Liceul Iorga din Timisoara.

La inceput au fost doar colegi de banca, dupa care au devenit buni prieteni, iar ulterior au descoperit impreuna fructul interzis al iubirii. Se intampla la inceputul anilor ’70, cand tinerii se bucurau totusi de o oarecare libertate.

Monica si Florin au si astazi amintiri legate de serile petrecute in Parcul Rozelor si Parcul Pionierilor sau de serile de joi din discoteca de langa caminele de la Medicina Veterinara, unde cantau cei din vechea trupa Phoenix. Mai frecventau Clubul CFR si Progresiv TM, dar si cofetaria Flora, unde Monica Tatoiu spune ca a mancat cea mai buna inghetata din viata ei.

Povestea de dragoste a durat pana la sfarsitul liceului. Florin se inscrie la actorie, iar Monica alege matematica. In timpul facultatii, viitoarea afacerista il cunoaste pe Radu Stoenescu, asistent la Politehnica, de care se indragosteste fulgerator si cu care se casatoreste in 1977. A fost prima casatorie a Monicai Tatoiu, care se termina la fel de repede cum a inceput: in doar 3 luni.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×