Florin Călinescu, atac dur la PSD și Codrin Ștefănescu: „Rahova e scăldată în soare”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 09:11
Florin Călinescu, atac dur la PSD și Codrin Ștefănescu: „Rahova e scăldată în soare”
Florin Călinesc, atac dur la PSD și Codrin Ștefănescu: „Rahova e scăldată în soare”

Florin Călinescu atacă dur partidul social-democrat, dar și pe Codrin Ștefănescu. Actorul a scris un text „scandalos” pe o rețea de socializare prin care îi ironizează pe cei de la PSD, care au anunțat o creștere economică, dar și o creștere al nivelului de trai pe care-l au românii.

Călinescu ia în derâdere Guvernul Dăncilă și atacă dur printr-un text extrem de ironic „Bugetul e gata. Tocmai s-a înaugurat al zecemiilea km de autostradă. Pe fiecare uliță e școală lângă școală, spital regional lângă spital regional deși cetățenii sunt bolnav de sănătoși. Euro e cinșpe bani. Dolarii se dau gratis. Inflația e zero”, spune Călinescu.

Florin Călinescu îl atacă dur pe Codrin Ștefănescu și PSD

Florin Călinesc, atac dur la PSD și Codrin Ștefănescu: „Rahova e scăldată în soare”
Florin Călinesc, atac dur la PSD și Codrin Ștefănescu: „Rahova e scăldată în soare”

Cea mai mică pensie e o mie €. Cel mai mic salariu zece mii€. Painea e un ban. Romanii plecati stau la coada sa intre si sa ramana in tara. Se fac din ce in ce mai multi copii. Viorica vorbeste corect. Toate marile branduri ale planetei si-au deschis filiale in Romania. Codrin va fi presedintele pesedeului si al tarii.  Asa ca Livulica si-a intins burta la soarele Seychellului. Desi vad acum ca Rahova e scaldata si ea in soare…”, a scris Florin Călinescu pe un cont de socializare.

Florin Călinescu vrea să-şi facă partid politic

„Ori merg în continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat, cu drumeţi de toate felurile. Să nu vă supăraţi pe mine, dar dacă vorbim de un partid, trebuie să măsor de mai multe ori, pentru că loc de întoarcere nu mai există.

Mă gândesc serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu, ci pentru că chiar cred cu adevărat că sunteţi mulţi care nu vă identificaţi cu nicio forţă politică existentă astăzi. Dacă este vorba de o alcătuire nouă, o să vă rog după 15 ianuarie să vedem câţi dintre dumneavoastră sunteţi de acord cu aşa ceva, pentru că singur nu fac nici cât o ceapă degerată.

Sper să fiţi acolo unde sunteţi fiecare. O să luăm câte o temă începând cu anul viitor, pe care s-o dezbatem punctual. Mi-am făcut şi un grup de specialişti pe diverse domenii. Celor care aţi fost oaspeţii mei pe această pagină, vă mulţumesc frumos încă o dată. Sper să petreceţi cumpătat. Se cade să fim mai cumpătaţi faţă de alţii. Multă sănătate vă doresc.

Dacă am certitudinea că dvs doriţi ca eu să schimb macazul, o să-l schimb fără niciun fel de problemă. N-o să-mi fie foarte uşor, dar cu siguranţă o s-o fac. Multă sănătate şi cu Dumnezeu înainte”, a mai scris Călinescu pe contul său de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×