Florin Busuioc Jr. îi bate obrazul tatălui său! Ce mesaj i-a transmis!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
08/06/2018, 09:53
Florin Busuioc Jr. îi bate obrazul tatălui său! Ce mesaj i-a transmis!GALERIE FOTO
Florin Busuioc a tinut secret mult timp faptul ca mai are un fiu.

Trecutul l-a ajuns din urmă pe Florin Busuioc, celebrul actor care ne aduce zilnic știrile meteo, la Pro TV. Fiul său secret, despre care a ales cu greu să vorbească, a scris câteva versuri care ar trebui să-l pună pe gânduri pe prezentatorul TV! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Pasionat de muzică, Florin Busuioc Jr. a scos recent o melodie în care ”muză” i-a fost chiar tatăl său. Melodia se numește ”Tată, de ce?” și versurile reprezintă un atac la cel care a lipsit din viața lui.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fiul lui Florin Busuioc, părăsit de mic de tatăl său

“Asta e lumea mea

E conturata prin durere
Se putea evita,
Atata timp cat si tie iti pasa.
Se poate repara doar daca vom incerca.
Nu am intrebari, asa cum te-ai astepta
Stiu, te-ai speriat si ti-ai luat talpasita
Ai crezut ca timpul le va rezolva”, a scris Florin Busuioc Jr.

Forin Busuioc și-a făcut curaj și a recunoscut într-un final unde anume a greșit în tinerețe. “M-am însurat când eram la Piatra Neamț. Nu știu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat și am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmărește și acum gestul acesta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”, a povestit prezentatorul, care s-a recăsătorit și are două fetițe.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×