Fiul Romaniței Iovan seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său. Albert, copie fidelă a lui Adrian Iovan

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/01/2020, 13:26
Fiul Romaniței Iovan seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său. Albert, copie fidelă a lui Adrian Iovan GALERIE FOTO
Fiul Romaniței Iovan s-a făcut mare. Sursa foto: captură Antena 1/ avantaje.ro

Albert, fiul Romaniței Iovan împlinește anul ăsta 14 ani, iar viața tânărului s-a schimbat de la moartea tatălui său, Adrian, în tragicul accident aviatic de acum 6 ani din Munții Apuseni. (pentru a vedea fotografii recente cu fiul creatoarei de modă, accesează galeria foto a articolului)

Fiul Romaniței Iovan a crescut frumos. Băiatul practică mai multe sporturi

În tot acest timp, Romanița a avut grijă de fiul ei cum doar o mamă eroină poate să o facă. În momentul în care tatăl său a murit Albert avea doar 7 ani. Prietenii și familia a fost alături de băiat în tot acest timp și l-a făcut să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Romanița și Albert și-au continuat drumul în viață, iar adolescentului nu i-a lipsit nimic, creatoarea de modă reușind să fie mamă și tată în același timp pentru el.

Romanița a povestit cum a trăit băiatul ei tragedia din ianuarie 2014

Albert seamănă leit cu tatăl său. Este la fel de ambițios și visător precum Adrian, iar rezultatele sale la învățătură îl fac mândru pe tatăl său plecat printre îngeri.

Albert este elev la International British School of Bucharest. E pasionat de științele exacte, dar e atras și de artă, în special literatură și desen.

Fiul Romaniței Iovan a avut parte de o educație aleasă și a început să practice tot felul de sporturi precum înotul, golful, surfingul, ciclismul, scrima și echitația.

Romanița a povestit într-un interviu pentru revista Viva! cum i-a explicat băiatului ei ce s-a întâmplat.

„Un medic care a fost în avion m-a sunat și mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui”, a povestit Romanița în 2018.

„L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert. Albert mi-a zis că nu are nevoie de nicio diplomă și că el nu înțelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui”, a mai spus designerul.

„Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus și o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare”, a mai dezvăluit vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×