Fiul cel mare al lui Fidel Castro s-a sinucis! „Fidelito” suferea de depresie profundă

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
02/02/2018, 12:35
Fiul cel mare al lui Fidel Castro s-a sinucis! „Fidelito” suferea de depresie profundă

Fiul cel mare al fostului preşedinte cubanez Fidel Castro s-a sinucis la vârsta de 68 de ani, a relatat presa din Cuba, citată de CNN. Potrivit sursei citate, Fidel Castro Diaz-Balart, cunoscut în Cuba drept ”Fidelito”, a luat în ultimele luni tratamente împotriva depresiei.

„Fidel Castro Diaz-Balart, care a fost tratat în ultimele luni de mai mulţi doctori din cauza depresiei produnde, s-a sinucis”, a scris ziarul oficial cubanez Granma.

Fiul cel mare al fostului preşedinte cubanez Fidel Castro s-a sinucis

În vârstă de 68 de ani, ”Fidelito” era unicul fiu al lui Fidel Castro din prima sa căsătorie. De asemenea, acesta era sfătuitor al Consiliului de Stat din Cuba şi vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe cubaneze.

Tatăl său, Fidel Castro, a fost liderul Revoluţiei Cubaneze şi a deţinut funcţia de premier al Cubei în perioada 1959-1976 şi de preşedinte, între 1976 şi 2008.

Ştirea MOMENTULUI

Fiica Gabrielei Cristea a făcut febră, iar vedeta nu a dormit toată noaptea! Ce a povestit

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.