GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Firicel din Las Fierbinţi îşi înşală soţia. Uite-l pe actor cum se săruta cu amanta! Ea e vedetă tv!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/11/2015, 00:00
GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Firicel din Las Fierbinţi îşi înşală soţia. Uite-l pe actor cum se săruta cu amanta! Ea e vedetă tv! GALERIE FOTO

Nebanuita e calea dragostei, insa cand paparazzii WOWBiz.ro sunt pe faza, nicio relatie nu mai poate sta departe de primele pagini ale ziarelor! Cel mai nou cuplu din showbiz va va lasa masca! El este unul dintre cei mai iubiti actori din Las Fierbinti, iar ea este cunoscuta drept devoratoarea de fotbalisti! Doar ca de aceasta data, s-a reprofilat!

Mult dupa lasarea serii, Cuzin Toma, Firicel, mai exact, intra in vizorul paparazzilor WOWbiz.ro asteptand, pe avarii, pe cineva. Nu se lasa asteptata si, in scurt timp, isi face aparitia. In negura noptii, se observa o silueta destul de dichisita. Este nimeni alta decat Ioana Popescu! Priveste atenta in stanga si-n dreapta si urca degraba in masina.

Pornesc si, pe drum, opresc la un magazin. Ioana coboara pentru cateva cumparaturi rapide, in timp ce Firicel o asteapta nerabdator in masina. Dupa ce se asigura ca in urmatoarele minute, tanara n-o sa se intoarca la el, suna pe cineva. In tot acest timp, verifica sa nu care cumva ca Ioana sa-si faca aparitia. Inchide si mai butoneaza putin telefonul, cu aceeasi grija sa nu fie … prins.

VEZI VIDEO AICI

„Devoratoarea de fotbalisti” revine cu o plasa si urca in masina. Suc, tigari, provizii… Amandoi par gata de drum!

Surpriza serii, pentru paparazzii WOWBiz.ro, vine dupa mai bine de 30 de kilometri. Firicel si Ioana Popescu parasesc Bucurestiul si ajung in Calugareni. Chiar la iesirea din oras, intr-o bezna totala, intr-un camp inconjurat de padure, actorul face dreapta subit, exact pe unde trebuia, semn ca zona nu ii este deloc straina!

Parcheaza incognito, sting farurile si luminile si aprind… imaginatia! Ce-au facut, mai bine de 40 de minute, Ioana Popescu si Firicel, in mijlocul campului, in padure? Va rugam, trageti dumneavoastra concluzii!

Dup-o vreme, farurile se aprind, masina porneste, semn ca n-au avut probleme nici cu motorul, nici cu injectorul… Ci pur si simplu, au preferat in intimitate, in inima naturii…

S-au intors in Bucuresti, si s-au oprit in zona in care Ioana locuieste. Au zabovit minute bune in fata blocului si au devenit extrem de intimi. Prinsi, probabil, de euforia momentului…

Ioana il mangaie dragastoasa pe cap pe Firicel, iar apropierea dintre ei devine din ce in ce mai greu de ignorat. Chiar inainte sa-si ia ramas bun, repeta mangaierea si se saruta cu patos… Ioana coboara, iar Firicel nu mai are rabdare sa se asigure ca iubita lui ajunge cu bine in scara blocului. Pleaca in tromba.

F2

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

 

Cateva zile mai tarziu, indragostitii s-au intalnit din nou. De aceasta data, cu putin inainte de lasarea serii, Firicel s-a intors in sudul capitalei, acolo unde Ioana locuieste. A facut curat prin masina, pana cand i-a aparut jumatatea.

Au schimbat, destul de retinuti, cateva cuvinte. Nu au afisat niciun gest prea dragastos, probabil nici zona putin cam populata, nici lumina de-afara nu erau de partea lor. Au pornit la drum si s-au oprit initial intr-o benzinarie.

Iarasi Ioana a fost cea care-a facut cumparaturile, in timp ce Firicel s-a facut comod. A renuntat la geaca si, in continuare, ni se pare ca avem un deja-vu. Cu ochii pe usa benzinariei, sa nu care cumva sa apara bruneta, da un telefon scurt.

Ioana se intoarce, urca in masina, face imparteala cumparaturilor, fumeaza o tigara… Clasic! Firicel coboara din masina si aranjeaza ceva pe bancheta din spate. Revine, pun la cale ultimele detalii si pleaca! Tot in afara Bucurestiului, doar ca, de aceasta data, la Calarasi.

Cu inca un indiciu ca relatia dintre ei este din ce in ce mai serioasa, desi stim cu totii ca Firicel are o nevasta si doi copii, paparazzi WOWbiz.ro au fost foooarte perseverenti. Daca doua zile de intalnire n-au fost indeajuns pentru confirmarea 100% a relatiei, au venit si cu a treia proba. De aceasta data, la teatru.

Ioana Popescu iese de la teatru si asteapta in fata sa i se alature iubitul. Vorbeste la telefon, fumeaza o tigara, face 13-14 pe trotuar, face slalom printre trecatori si il cauta cu privirea nerabdatoare. Cand in sfarsit Firicel apare, o face camuflat!

Merg, de mana, spre masina, iar Firicel nu renunta la gluga care ii este trasa pana peste nas nici in momentul in care se urca in masina! Nu l-a incurcat nici cand si-a sarutat iubita! De doua ori chiar!

Filmul intalnirii din seara respectiva este putin aparte decat serile precedente. Se plimba putin pe strazile capitalei, insa planurile par putin mai retinute pentru aceasta seara. In zona pietei Universitatii, Firicel opreste, iar Ioana Popescu coboara si urca intr-un taxi.

Din cale-afara de grabit, Firicel opreste la o benzinarie, unde alimenteaza, iar apoi la o alta benzinarie, unde isi face cumparaturile si pleaca, parca mai grabit ca niciodata, la Calarasi… De aceasta data singur.

In timp ce relatia lui Firicel cu Ioana Popescu pare destul de clara, se ridica o intrebare: a divortat actorul de sotia lui sau relatia este… extraconjugala?

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×