Finaliştii X Factor 2017 au fost aleşi de public! Cine sunt şi când va fi marea finală!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
18/12/2017, 12:15
Finaliştii X Factor 2017 au fost aleşi de public! Cine sunt şi când va fi marea finală!

Seară de senzaţie pentru fanii concursului de talente „X Factor”! Finaliştii care se vor întrece în ultimul act al concursului au fost aleşi în urma preferinţelor publicului!

Telespectatorii au votat, după o seară memorabilă, ca în ultimul act de X Factor să meargă: Francesca Nicolescu (echipa Delia), Ad Libitum (echipa Carla’s Dreams) , Jeremy Ragsdale (echipa Horia  Brenciu) şi Pierluca Salvatore (echipa Ştefan Bănică).

Finaliştii X Factor 2017! Finala se va disputa pe 22 decebrie!

Aceştia patru au fost norocoşii care au obţinut biletele pentru finala de pe 22 decembrie. Candidaţii vor avea cinci zile la dispoziţie pentru a trece peste efortul şi emoţiile din semifinale şi să se prezinte la cel mai bun nivel în seara care va da noul X Factor România.

Fericit că a trecut în ultima etapă de la X Factor, Jeremy Ragsdale a sărbătorit într-un mod inedit! Concurentul încins de proba de foc a ieşit afară să se răcorească şi pentru a se bucura ca un copil de primii fulgi de nea. Jeremy este un profesor de canto din SUA care s-a îndrăgostit de ţara noastră în luna aprilie, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×