Finala X Factor! Cine este marele cîştigător

Mirela Apostol   
în Hotnews
28/12/2015, 08:04
Finala X Factor! Cine este marele cîştigător

Florin Răduţă, unul dintre puştii antrenaţi de Ştefan Bănică, a fost votat de public cîştigător X Factor 2015.  El s-a duelat în „finala finalei” cu colega sa de grupă, Xenia Chitoroagă, însă a reuşit să obţină mai multe voturi din partea publicului telespectator. În finala X Factor au mai participat Bravissimo şi B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu, dar acestea au ieşit din concurs după prima parte a galei finale, în urma voturilor publicului.

Florin Răduţă şi Xenia au fost concureţii care au intrat la duel pentru marele premiu, în marea finală, pentru marele premiu. Bravissimo a părăsit competiţia, la fel şi B52.

Nu a avut nicio oră de canto în spate atunci când a venit la preselecţiile X Factor, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă până în Marea Finală X Factor. Florin Răduţă a trăit emoţii unice pe scenă, alături de Ştefan Bănică, într-un duet memorabil.

Mentorul şi elevul şi-au unit talentul şi au încântat publicul cu o interpretare emoţionantă. Iată un moment aşa cum doar Răduţă şi Ştefan Bănică pot face.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×