FINALA X FACTOR 2015. Cine va fi cîştigătorul X FACTOR ROM NIA 2015

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/12/2015, 18:40
FINALA X FACTOR 2015. Cine va fi cîştigătorul X FACTOR ROM NIA 2015

FINALA X FACTOR 2015. Marea Finală X factor aduce pe scenă patru concurenţi care vor face dovada talentului lor mâine (27 decembrie). Bătălia pentru marele premiu de 100.000 de euro se va da între concurenâii lui Hiria Brenciu şi Ştefan Bănic jr, Delia fiind singura jurată care nu a reuşit să-şi ducă niciun elev până în finală.

FINALA X FACTOR 2015. Cei 4 finalişti din acest sezon vor avea ocazia să cânte alături de mentorii lor, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Marele învingător, ales în urma voturilor telespectatorilor (SMS 1313), va pleca acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, şi toate premisele pentru o carieră de succes în muzică. Cei patru între care se va da lupta finală sunt mai pregătiţi ca oricând să cânte şi să încânte din nou.

FINALA X FACTOR 2015. Aşadar, finaliştii sunt B52, bombardierul muzical, trio-ul format dintr-o fată minunată şi doi băieţi care o completează perfect. A cucerit tot ce putea fi cucerit până acum şi a arătat că merită să fie în finală.

FINALA X FACTOR 2015. Bravissimo este o altă formaţie alcătuită din nouă oameni care au uns pe suflet publicul cu fiecare apariţie a lor, nouă muzicieni desăvârşiţi care ştiu să înveselească sau să emoţioneze până la lacrimi atunci când îşi unesc vocile.

FINALA X FACTOR 2015. Xenia Chitoroagă, puştoaica din Republica Moldova, eliminată de Bănică, salvată de public şi readusă în galele live de voturile acestuia, arată cu fiecare apariţie pe scenă cât de repede şi de bine evoluează.

FINALA X FACTOR 2015. Florin Răduţă, o Cenuşăreasă la masculin, un copil cu o viaţă grea, dar un talent uriaş, care mai are încă multe de arătat, scrie click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×