Filme la cinema în septembrie: Cele mai aşteptate pelicule

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/08/2015, 12:15
Filme la cinema în septembrie: Cele mai aşteptate pelicule

Cele mai aşteptate filme la cinema în septembrie sunt premierele acestui sezon. Cinefilii fac deja lista cu cele mai tari pelicule din această lună. Mallurile vor fi pline cu oameni care vin să vadă cele mai noi filme la cinema, în septembrie. În această toamnă, Hollywood-ul se laudă cu pelicule inedite, în care joacă actori de calibru.

“Secretul năsturelului de sidef”

Unul din cele mai aşteptate filme la cinema, în septembrie, este „Secretul năsturerului de sidef” („The Pearl Button”), care va avea premiera vineri (4 septembrie). Filmul-documentar a fost distins cu „Ursul de argint” pentru cel mai bun scenariu, la Berlinale 2015 şi cu Premiul Juriului Ecumenic la Berlinale. Pelicula urmăreşte istoria întregii omeniri, pornind de la ideea că apa are memorie şi că păstrează atât vocilie indigenilor din Patagonia, în Chile, cât şi vocea deţinuţilor politici, victime ale regimului Pinochet.

“Transporter-Moştenirea”

“Transporter-Moştenirea” („The Transporter Refueled”) se află pe lista cu cele mai bune filme la cinema, în septembrie. Frank Martin, interpretat de britanicul Ed Skrein (32 de ani), este transportatorul cu una din cele mai înalte calificări, pe care doar banii o pot cumpăra. El este angajat de o femeie fatală şi descoperă că a fost păcălit, după ce i-a răpit tatăl. Pelicula are premiera în cinematografele din România, vineri (4 septembrie).

„Labirintul-Încercările focului”

A doua parte a peliculei „Labirintul” („Maze Runner”) este unul din cele mai noi filme la cinema, în septembrie. Povestea lui Thomas şi a prietenilor săi din Luminiş continuă. Ei se vor confrunta cu cea mai mare provocare de până acum: găsirea indiciilor referitoare la organizaţia WCKD. Filmul are premiera în cinematografele româneşti pe data de 11 septembrie.

„Internul”

„Internul” („The Intern”) este unul dintre cele mai aşteptate filme la cinema, în septembrie. În rolul principal este legendarul actor Robert de Niro (72 de ani), care îl joacă pe Ben Wittacker, un bărbat de 70 de ani care nu se bucură de pensionare. El aplică la un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat de Jules Ostin, jucată de Anne Hathaway (33 de ani). Comedia are premiera în România pe data de 25 septembrie.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×