Zeci de mii de români se înghesuie să-l vadă! Filmul care îngrozeşte România!

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 15:25
Zeci de mii de români se înghesuie să-l vadă! Filmul care îngrozeşte România!

Peste 32 de mii de români s-au înghesuit să vadă ultima peliculă semnată de regizorul Andrés Muschietti! Filmul horror ”It”, bazat pe romanul omonim semnat de Stephen King, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de 628.166 de lei şi 32.214 de spectatori.

Lungmetrajul prezintă un grup de copii care sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole. Din distribuţia filmului fac parte, între alţii, Owen Teague, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard şi Bill Skarsgård, potrivit Cinemagia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Film de groază pe locul I în box-office, urmat de unul de acţiune

Filmul de acţiune ”Hitman’s Bodyguard: Care pe care/ The Hitman’s Bodyguard”, regizat de Patrick Hughes, cu Gary Oldman, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Salma Hayek în distribuţie, se află pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 347.492 de lei şi 17.047 de spectatori.

Filmul urmăreşte acţiunile unuia dintre cei mai versaţi agenţi de pază din lume – personaj interpretat de Ryan Reynolds – care se vede nevoit să îi stea alături unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga.

Povestea unei echipe de puşcaşi marini, ”Renegaţii/ Renegades”, regizat de Steven Quale, a debutat pe locul al treilea în topul românesc, după ce a fost vizionat în primul weekend de 11.870 de spectatori şi a generat încasări de 231.210 de lei.

Lungmetrajul de acţiune ”Barry Seal: Trafic în stil American/ American made”, cu Tom Cruise în rol principal, a coborât, după două săptămâni de la lansare, pe locul al patrulea, cu încasări de 159.890 de lei şi 7.527 de spectatori.

”Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor/ The Emoji Movie”, animaţie regizată de Anthony Leondis, a coborât pe locul al cincilea în clasament, după ce a încasat, în al cincilea weekend pe marile ecrane româneşti, 128.198 de lei şi a fost vizionat de 6573 spectatori.

Animaţia ”Goana după alune 2/ The Nut Job 2: Nutty by Nature”, de Cal Brunker, se află pe poziţia a şasea a clasamentului, cu încasări de 113.939 de lei, după ce a fost vizionată de 6.004 spectatori.

Comedia ”Girls Trip”, regizată de Malcolm D. Lee, cu Regina Hall, Jada Pinkett Smith şi Queen Latifah în distribuţie, ocupă locul al şaptelea în box office, după al doilea weekend de la premiera românească, cu încasări de 98.584 de lei şi 4.739 de spectatori.

”Patrula junglei/ The Jungle Bunch”, animaţie semnată de David Alaux, a debutat pe locul al optulea în clasament, după ce a încasat 96.399 de lei, după ce a fost vizionat de 5.739 de spectatori.

Filmul horror ”Annabelle 2/ Annabelle: Creation”, regizat de David F. Sandberg, a coborât, după al patrulea weekend de la premiera românească, pe locul al nouălea în top, având încasări de 67.264 de lei. Pelicula a fost vizionată de 3.289 de spectatori.

”Planeta Maimuţelor: Războiul/ War for the Planet of the Apes”, cel de-al treilea film al francizei, regizat de Matt Reeves, se află pe locul al zecelea în top. Filmul a încasat 48.224 de lei şi a avut, în al nouălea weekend de la premieră, 2.007 spectatori. Din distribuţia lungmetrajului fac parte Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer şi Woody Harrelson.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×