Fiica Vivianei spune adevărul despre repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Fosta iubită s-a ocupat de funerarii

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 12:00
Fiica Vivianei spune adevărul despre repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Fosta iubită s-a ocupat de funerarii
Alexandra, fiica Vivianei Mantoiu, a lămurit lucrurile legat de accidentul și repatrierea lui Cornel Galeș. Sursa foto: b1.ro

Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un tragic accident în Valencia în urmă cu 11 zile. Fosta iubită, Viviana Mantoiu, precum și fiica acesteia au fost persoanele care s-au ocupat de repatrierea trupului neînsuflețit al bărbatului.

Fiica Vivianei, Alexandra, a fost alături de mama sa în toată această tragedie

Viviana Mantoiu, fosta iubită a lui Cornel Galeș, a fost persoana care s-a ocupat de identificarea de la morgă, cât și de repatrierea trupului neînsuflețit. Fiica sa, Alexandra, i-a fost alături încă de când a aflat că fostul iubit al mamei sale a suferit un accident. Și nu doar ea, ci și logodnicul ei.

Alexandra sau Sasha, așa cum este cunoscută de apropiații din Spania a povestit cum s-au întâmplat lucrurile cu adevărat din momentul producerii accidentului și până în ziua repatrierii trupului. În plus, fiica Vivianei a ținut să precizeze că mama sa a plătit absolut tot și nu s-a făcut nicio chetă printre prieteni.

„În primul și în primul rând, mama nu l-a văzut la morgă. Nefiind rudă, el nu putea fi luat de acolo decât de o rudă primară. Repatrierea se face prin firma de pompe funebre, mama nu putea să intervină absolut deloc.

Cornel Galeș nu mai poate fi recunoscut. Fața sa a fost reconstruită

Mama a reușit însă să îl vadă pentru că, la insistențele ei, l-au descoperit câteva minute, după ce a fost îmbrăcat de firma de pompe funebre. În niciun caz nu l-a văzut dezbrăcat sau alte asemenea bazaconii.

Faţa lui era reconstruită, el era îmbrăcat în hainele în care urmează să fie înmormântat”, a declarat Sasha, fiica Vivianei, potrivit wowbiz.ro.

În plus, fiica Vivianei, a ținut să lămurească lucrurile și despre ziua în care s-a produs accidentul din Valencia. Incidentul a avut loc pe 30 noiembrie, nu pe 1 decembrie, așa cum s-a scris până acum. Totodată, Cornel Galeș nu se afla la volan, ci în spate, pe mijloc.

„El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva. (…) Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18.00, ora Spaniei…

El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă.

În momemntul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă.

Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a mai spus Sasha.

Trupul lui Cornel Galeș va fi adus cu avionul, în sicriu sudat

Fiica Vivianei a vorbit și despre modalitatea folosită pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Acesta va ajunge în România cu avionul, în sicriu sudat care nu mai poate fi deschis. Totodată, repatrierea s-a făcut pe numele mamei sale, deși ar fi fost nevoie de o rudă de gradul I.

„Va fi adus cu avionul, nu există altă modalitate, cel puțin din Spania. Cornel Galeș va fi adus cu avionul, în sicriu sudat. Repatrierea lui Cornel a fost făcută pe numele mamei mele. O rudă de gradul I ar fi fost nevoie pentru a identifica lucrurile pe care le avea asupra lui în momentul accidentului.

Noi am încercat să o găsim pe fata lui, dar nu am putut vorbi cu ea. Apoi nu ne-a mai căutat… Dacă voia să dea de mama, nu era greu, sigur a aflat că el a murit… Prietenii lui, care spuneau că fac nu știu ce cheta, nu ne-au contactat, sunau doar ca să mai afle tot felul de informații…

Oricum, vă pot spune că, mama, când a aflat ce s-a întâmplat cu Cornel Galeș, era în stare de șoc. M-a luat pe mine și pe logodnicul meu și am plecat de urgență în Spania, cu escală la Londra…”, a încheiat Sasha.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×